Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
/ 8BG
 

8BG

Honungsblond färg med beigebrun touch. Passar dig med varma inslag i håret och med medium-ljusare utgångslägen. Även denna färg är helt suverän att blanda med övriga bruna färger i samma eller något mörkare ljushetslägen för att skapa vackra och eleganta skiftningar i håret.
 
 
Poze Premium Sinettipidennykset Golden Honey 8BG - 50cm
PZK50-0107
Poze Premium Sinettipidennykset Golden Honey 8BG - 50cm
Pidemmän ja tuuheamman tukan saat Poze eurooppalaisilla hius...
Poze Premium Sinettipidennykset Golden Honey 8BG - 60cm
PZK60-0107
Poze Premium Sinettipidennykset Golden Honey 8BG - 60cm
Pidemmän ja tuuheamman tukan saat Poze eurooppalaisilla hius...
Poze Standard Magic Tip Pidennykset Golden Honey 8BG - 50cm
PZMT-8BG
Poze Standard Magic Tip Pidennykset Golden Honey 8BG - 50cm
Poze eurooppalaisilla hiuslisäkkeillä saat pidemmät ja tuuhe...
Poze Standard Sinettipidennykset Golden Honey 8BG - 50cm
PZKS50-0074
Poze Standard Sinettipidennykset Golden Honey 8BG - 50cm
Poze Standard Keratin (sinettipidennykset) on kokoelma sinul...
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.