Tilaa aidot hiustenpidennykset netistä - Pozehair.fi
 
 
 
 

Pozen aidot hiuspidennykset tarjoavat henkeäsalpaavan kauniin tuloksen!

 
Olemme kehittäneet tuotteita, joilla voi helposti luoda tyylejä ja muutoksia ainutlaatuisin tuloksin. Pozen aidoilla hiustenpidennyksillä päätät itse missä rajat kulkevat. Aito hiustenpidennys antaa mahdollisuuden mielikuvituksen ja luovuuden rönsyilyyn. Laadi hiuksiisi mitä haluat, vaikkapa kauniita kiharoita, volyymia tai väritehosteita. Aidot hiuspidennykset antavat mahdollisuuden muotoilla ja käsitellä hiuksia aivan kuin omaa luonnollista tukkaasi. Säilyttääkseen erinomaisen laadun Poze soveltaa hellävaraisia käsittelyprosesseja aitojen hiustenpidennysten valmistuksessa. Poze on tarkka siitä että valmistuksessa käytetään ainoastaan terveitä aitoja hiuksia, jotka täyttävät laatuvaatimukset.
 

AIDOT HIUSTENPIDENNYKSET  - VALIKOIMAMME

Voidaksemme vastata erilaisten toivomusten ja hiustyyppien asettamiin vaaatimuksiin olemme luoneet erilaisia aito hiustenpidennys-valikoimia, joiden laatu ja ominaisuudet vaihtelevat. Aitojen hiustenpidennysten valikoimamme koostuu standardivalikoimastamme, joka on myyntimenestys ja laajin sarjamme. Premium valikoimamme on ylellisempi sarjamme, jossa käytetään parhaimman laatuista eurooppalaista hiusta. Lähitulevaisuudessa tuomme markkinoille myös kolmannen hiustenpidennys-valikoimamme, jota kehitetään sopimaan aivan uudelle kohderyhmälle. Upeasta valikoimastamme löydät aidot Clip On pidennykset, Flip In pidennykset, Micro Ring pidennykset, teippipidennykset, hiusnauhat ja sinettipidennykset.
 
Aidot hiustenpidennykset ovat nykyisin itsestäänselvyys muotiteollisuudessa ja hyvin monille naisille kaikkialla maailmassa. Kokeile jotakin tuotteistamme niin ymmärrät pian miksi niin monet valitsevat Pozen.Ilmainen ja nopea toimitus, tilaa aidot hiustenpidennykset tänään!
 

Valitse tuote alta:

 

CLIP & GO PIDENNYKSET - STANDARD

Clip & Go -pidennykset voit kiinnittää ja irrottaa helposti silloin, kun haluat. Pidennyksissä olevien klipsien avulla saat muutamassa minuutissa tuuhean tukan, joka on ylellisen ja elegantin näköinen.


LUE LISÄÄ >

CLIP & GO PIDENNYKSET - PREMIUM

Clip & Go -klipsipidennykset voit kiinnittää ja irrottaa helposti silloin, kun haluat. Hienon premium-malliston hius on eurooppalaista alkuperää, ja pidennysten avulla saat muutamassa minuutissa upean pitkän ja tuuhean tukan.

L
UE LISÄÄ >

CLIP & GO PIDENNYKSET LAINEIKAS - STANDARD

Clip & Go -klipsipidennykset voit kiinnittää ja irrottaa helposti silloin, kun haluat. Laineikkailla Clip & Go -pidennyksillä luot unelmiesi kihartuvan tukan, joka näyttää täysin luonnolliselta.

LUE LISÄÄ >

CLIP & GO MISS VOLUME 220G - STANDARD

Miss Volume on Clip & Go -malliston tuote, joka antaa hiuksiin maksimaalista tuuheutta. Tämä maailman tuuheimpiin kuuluva irtohius on todellinen glamour-tuote.


LUE LISÄÄ >

 

CLIP & GO ONE PIECE - STANDARD

One-Piece on uniikki Clip & Go -tuote, jota on nopeaa ja helppoa käyttää. Täydellinen hiustenpidennys yhdellä ainokaisella hiuksiin kiinnitettävällä osiolla. Napsauta kiinni ja kaunis pitkä ja tuuhea tukka on valmis.LUE LISÄÄ >

STANDARD WIRE & GO PIDENNYKSET

Maailmalla menestynyt tuote, joka sopii kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Sopii erityisesti vahingoittuneelle tai herkälle hiukselle, sillä pidennys ei kuormita lainkaan omaa tukkaa. Se kiinnitetään hiuspannan tavoin, ja uskomaton lopputulos on valmis silmänräpäyksessä.


LUE LISÄÄ >

HIUSNAUHAT - STANDARD

Klassikkopidennykset, joita voi käyttää ja räätälöidä omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Poze-hiusnauhat voi kiinnittää usealla eri tavalla.
LUE LISÄÄ >

HIUSNAUHAT - PREMIUM

Klassikkopidennykset, joita voi käyttää ja räätälöidä omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Poze-hiusnauhat voi kiinnittää usealla eri tavalla. Lue lisää ja löydä oma suosikkitapasi. Poze Premium -mallisto on valmistettu hienosta eurooppalaisesta hiuksesta.

LUE LISÄÄ >

 
MIKRORENGASPIDENNYKSET
MAGIC TIP - STANDARD


Magic Tip -pidennykset kiinnitetään mikrorenkaiden avulla, ja lopputulos kestää 2–3 kuukautta. Menetelmän etuna on se, että osiot on helppo kiinnittää ja tarvittaessa kiristää uudelleen ilman lämpöä ja lopputulos on luonnollinen ja ilmava.L
UE LISÄÄ >

SINETTIPIDENNYKSET- PREMIUM

Kampaajien ehdoton suosikki, hiuslisäkkeet keratiinivahakiinnityksellä, on suosittu tapa pidentää hiuksia, ja lopputulos kestää tukassa noin 3 kuukautta. Sinettipidennykset ovat ilmavat, ja ne tarjoavat mahdollisuuden leikitellä eri väreillä ja tehosteilla. Poze Premium -mallisto on valmistettu hienosta eurooppalaisesta hiuksesta.


LUE LISÄÄ >

SINETTIPIDENNYKSET - STANDARD

Kampaajien ehdoton suosikki, hiuslisäkkeet keratiinivahakiinnityksellä, on suosittu tapa pidentää hiuksia, ja lopputulos kestää tukassa noin 3 kuukautta. Sinettipidennykset ovat ilmavat, ja ne tarjoavat mahdollisuuden leikitellä eri väreillä ja tehosteilla. Huippusuosittu Poze Standard -mallistolla luot ammattimaisen lopputuloksen edulliseen hintaan.

LUE LISÄÄ >

TEIPPIPIDENNYKSET - STANDARD

Teippipidennyksillä saat hiuksiisi tuuheutta tai pituutta. Teippipidennys on menetelmänä helppo, ja se kestää hiuksissa useita viikkoja. Yksinkertainen kiinnitys ja helppo käyttää uudelleen kiinnittämällä uudella teipillä.

LUE LISÄÄ >

 

TEIPPIPIDENNYKSET - PREMIUM

Teippipidennyksillä saat hiuksiisi tuuheutta tai pituutta. Teippipidennys on menetelmänä helppo, ja se kestää hiuksissa useita viikkoja. Yksinkertainen kiinnitys ja helppo käyttää uudelleen kiinnittämällä uudella teipillä. Poze Premium -mallisto on valmistettu hienosta eurooppalaisesta hiuksesta.


LUE LISÄÄ >