Poze Clip & Go One Piece Extensions
 
 
 
MAXIMUM VOLUME!
Poze Clip & Go One Piece Extensions Ash Mix 8A/10NV - 50cm Poze Clip & Go One Piece Extensions Ash Mix 8A/10NV - 50cm Poze Clip & Go One Piece Extensions Ash Mix 8A/10NV - 50cm Poze Clip & Go One Piece Extensions Ash Mix 8A/10NV - 50cm
 

Poze Clip & Go One Piece Extensions

Ash Mix 8A/10NV - 50cm

 
TUOTENUMERO: PZCO-5009
 

Poze esittelee markkinoiden yksinkertaisimmat ja nopeimmat clip on hiustenpidennykset: Clip & Go One-Piece!

 

Nyt saat kokonaisen setin irtohiuksia, jotka on ommeltu valmiiksi solkiin yhdeksi ainoaksi osaksi. Tämä merkitsee pidempää ja tuuheampaa tukkaa vain muutamassa minuutisssa. Poze Clip & Go One-Piece antaa sinulle ylelliset laatuhiukset, jotka sopivat erinomaisesti kaikkina viikonpäivinä.

 

Anna mielikuvituksen lentää ja luo ikonisia kampauksia, joita ei voi olla huomaamatta.

 

Poze Clip & Go One-Piece, punaiselta matolta sinua varten!

 
VALITSE PITUUS:
 

188,90€

Klarna Erämaksu
Maksa vain 11,00€ / kuukausi
Loppuunmyyty
 
KUVAUS

• Määrä & Mitta: One-Piece painaa 130 grammaa ja on 28 sentin levyinen. Toimitetaan  kiinni ommelluin soljin, jotka ovat valmiit kiinnitettäväksi hiuksiin.

 

Tee näin: Ota sivulta sivulle ulottuva hiusosio, tupeeraa läheltä hiuspohjaa ja suihkuta sprayta. Sen jälkeen otat Clip & Go One-Piecen ja napsautat kiinni tupeerattuihin kohtiin. Stylaa sitten hiuksesi omien toivomuksiesi ja tarpeittesi mukaan.

 

Poze Easy Clip Technology tekee hiusten pidennyksestä tai tuuhentamisesta erittäin helpon ja yksinkertaisen. Kiinnität hiukset milloin haluat ja saat hyvin mukavan ja tukevan kiinnityksen mukana seuraavilla kätevillä klipseillä. Poze kehittää omia klipsejään, jotka on vahvistettu metallilla ja kumireunalla paremman otteen saamiseksi. Vain muutama napsaus ja unelmahiuksesi ovat paikallaan.

 

Teet näin: Ota sivulta sivulle ulottuva hiusosio, tupeeraa läheltä hiuspohjaa ja suihkuta sprayta. Sen jälkeen otat Clip & Go One-Piecen ja napsautat kiinni tupeerattuihin kohtiin. Stailaa sitten hiuksesi omien toivomuksiesi ja tarpeittesi mukaan.

LAATU

Poze Standard Quality –myyntimenestys ja asiakkaiden suosima. Nämä tuuheat ja laadukkaat irtohiukset sopivat erinomaisesti joka tilanteeseen. Standard Quality on suoraa hiusta, joka joissain tapauksissa saa kevyen luonnollisen laineikkuuden pesun jälkeen. Tukka on alunperin tummaa ja värjätään moniin kauniisiin vivahteisiin, jotta se sopisi juuri sinun hiuksiisi.

 

100-prosenttisen luonnolliset Remy aitohiukset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process, joka hoitaa hiuksia tehoravinteella ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa sitä että kaikki hiukset hiustenpidennyksissä ovat oikeinpäin, mikä minimoi takkuisuuden ja tekee niistä kestävämmät.

HOITO

• Vältä nukkumasta Clip & Go hiuslisäkkeiden kanssa. Irrota lisäkkeet ennen nukkumaanmenoa niin saat paremman unen etkä kuluta irtohiuksiasi.

 

• Treenatessa sinun pitää ottaa pois irtohiukset. Siten tukka säilyy siistimpänä eikä sinun tarvitse pestä sitä yhtä usein.

 

• Tuuleta tukka jos se tuntuu epäsiistiltä. Sinun ei tarvitse pestä sitä joka kerta kun käyt suihkussa. Ellei tuuletus auta on syytä pestä irtohiukset. Kun se on tarpeen, pese irtohiukset erikseen ja kuivaa ne kevyesti pyyheliinalla ennen kuin annat niiden kuivua itsekseen. Harjaa tukka kun se on kuivunut.

 

Poze suosittelee aina laatutuotteita irtohiuksiisi.

KOMMENTOI

KORVAAVIA TUTTEITA 

 • Poze 5 in 1 Hair Styler - Kiharrin
  77,90€
   
 • Poze värinäytteet – Aidoista irtohiuksista Osta Värinäytteet
  32,90€
   
 • Poze Hair Case - Black
  12,90€
   
 • Poze Extensions Detangler
  2,90€