Poze Standard Wire & Go Extensions Midnight Black 1N - 50cm
 
 
 
MAXIMUM VOLUME!
Poze Standard Wire & Go Extensions Midnight Black 1N - 50cm Poze Standard Wire & Go Extensions Midnight Black 1N - 50cm Poze Standard Wire & Go Extensions Midnight Black 1N - 50cm Poze Standard Wire & Go Extensions Midnight Black 1N - 50cm
 

Poze Standard Wire & Go Extensions

Midnight Black 1N - 50cm

 
TUOTENUMERO: PZFG-5002
 

Poze esittelee yhden markkinoiden fantastisimmista ja innovatiivisimmista tuotteista. Wire & Go Extensions ovat hiustenpidennykset joita tulet rakastamaan. Ne sopivat kaikille ja antavat ainutlaatuisen tuloksen hetkessä.

 

Koskaan ei ole ollut näin helppoa luoda loistokkaita kampauksia, joissa on pituutta ja tuuheutta. Flip in -menetelmä on nopea ja joustava, eikä se vaadi minkäänlaisia esitietoja.

 

Nyt voit saada unelmiesi laineet vain muutamassa minuutissa rasittamatta omaa tukkaasi. Flip & Go sopii erinomaisesti joka tilaisuuteen.

 

 

Hiukset kiinnitetään läpinäkyvällä liinalla, jonka vain laitat päähäsi kuten hiusnauhan.

 
VALITSE PITUUS:
 

188,90€

Klarna Erämaksu
Maksa vain 11,00€ / kuukausi
Löytyy varastosta
Ilmainen toimitus
Nopeat toimitukset
 
 
 
KUVAUS

Muoto: Suorat hiukset, joita voi muotoilla myös kihartimella tai suoristusraudalla.

 

Määrä & Mitta: Yksi 28 sentin levyinen osio painaa noin 100 grammaa. Hiusosio on varustettu liinalla, joka voidaan kiinnittää heti. Säädettävä liina sopii kaikille.

 

 

Tee näin: Jaa päällimmäiset hiuksesi osioihin ja laita sitten Flip & Go liina päähäsi hiusnauhan tavoin. Laske sen jälkeen päällimmäinen tukkasi alas. Stylaa hiuksesi omien toivomustesi ja tarpeittesi mukaan.

LAATU

Poze Standard Quality –myyntimenestys ja asiakkaiden suosima. Nämä tuuheat ja laadukkaat irtohiukset sopivat erinomaisesti joka tilanteeseen. Standard Quality on suoraa hiusta, joka joissain tapauksissa saa kevyen luonnollisen laineikkuuden pesun jälkeen. Tukka on alunperin tummaa ja värjätään moniin kauniisiin vivahteisiin, jotta se sopisi juuri sinun hiuksiisi.

 

100-prosenttisen luonnolliset Remy aitohiukset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process, joka hoitaa hiuksia tehoravinteella ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa sitä että kaikki hiukset hiustenpidennyksissä ovat oikeinpäin, mikä minimoi takkuisuuden ja tekee niistä kestävämmät.

HOITO

• Vältä nukkumasta Wire  hiuslisäkkeiden kanssa. Irrota lisäkkeet ennen nukkumaanmenoa niin saat paremman unen etkä kuluta irtohiuksiasi.

 

• Treenatessa sinun pitää ottaa pois irtohiukset. Siten tukka säilyy siistimpänä eikä sinun tarvitse pestä sitä yhtä usein.

 

• Tuuleta tukka jos se tuntuu epäsiistiltä. Sinun ei tarvitse pestä sitä joka kerta kun käyt suihkussa. Ellei tuuletus auta on syytä pestä irtohiukset. Kun se on tarpeen, pese irtohiukset erikseen ja kuivaa ne kevyesti pyyheliinalla ennen kuin annat niiden kuivua itsekseen. Harjaa tukka kun se on kuivunut.

 

Poze suosittelee aina laatutuotteita irtohiuksiisi.

KOMMENTOI

KORVAAVIA TUTTEITA 

 • Poze värinäytteet – Aidoista irtohiuksista Osta Värinäytteet
  32,90€
   
 • Poze Hair Case - Black
  12,90€
   
 • Hiuspinnejä - 4kpl
  3,90€
   
 • Poze Extensions Detangler
  2,90€