Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK

OTA HIUSVÄRIKARTTA AVUKSI ETSIESSÄSI SINULLE SOPIVAA VÄRIÄ

Pozen eksklusiivinen hiusvärikartta auttaa sinua löytämään oikean värin uuteen hiuslisäkkeeseesi. Kartan kaikki hiusvärit on kuvattu neutraalissa valossa, jotta täsmälleen oikea väri/vivahde tulisi esiin. Muista kuitenkin, että eri näyttöpäätteet tulkitsevat valot ja värit eri tavoin, joten ne voivat olla hiukan erilaisia eri näyttöpäätteillä. Valitse ensin hiusvärikartasta toivomasi sävy ja klikkaa sävyn valikko auki niin näet millaisia erilaisia lisäkkeitä kyseisessä värissä on saatavana. 
 
Hiusvärikartta ja Pozehairin ammattitaitoinen asiakastuki auttavat oikean sävyn löytymisessä
Hiusvärikartta auttaa alkuun oikean sävyn löytämisessä. Jos kuitenkin tarvitset apua juuri sinulle sopivan värin löytämisessä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Voit soittaa asiakastukeemme tai lähettää kuvan nykyisestä vivahteestasi sähköpostiosoitteeseen info@pozehair.se, niin otamme sinuun yhteyttä heti kun olemme neuvotelleet kampaajiemme kanssa.

Lainaa väriäytteitä >

 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.