Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Salon & Shop

TERVETULOA POZE-KAMPAAMOON TUKHOLMASSA!

Online-varaus

Poze Salon & Shop
 
Stockholm City
 
Hairdressing since 2002
 
Lämpimästi tervetuloa Tukholman kampaamoomme, joka sijaistee viehättävällä ja mukavalla alueella Grev Turegatanilla. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle laadukasta palvelua sekä laajan valikoiman Poze-tuotteitamme. Tukholman kampaamon tiimi koostuu kokeneista kampaajista, väriasiantuntijoista ja hiuslisäke-spesialisteista, jotka tarjoavat kaikenlaisia hiustenhoito- ja hiustenpidennyspalveluita nykyaikaisin menetelmin. Jos haluat ammattilaisen tekemän hiustenpidennyksen tai -leikkauksen Tukholmassa, olemme turvallinen ja varma vaihtoehto. Me, Pozen henkilökunta, keskitymme asiakkaaseemme ja pyrimme löytämään henkilökohtaisen tyylin, jossa viihdyt.

Vieraile Tukholman kampaamossamme ja tutustu laajaan valikoimaamme; meillä on irtohiuksia, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin, kaikille asiakkaille. Voit ostaa hiuksesi täältä kaikilla verkkosivuillamme tarjoamilla maksutavoilla (HUOM! Ei postiennakkoa).

Katso aiempia töitämme Instagramissa: www.instagram.com/pozehair
RAFI - SALON MANAGER
 
 
GEORGE - HAIRDRESSER
 
MADELEINE - HAIRDRESSER & EXTENSIONS ARTIST

Poze Salon & Shop

Grev Turegatan 10
114 46 Stockholm
 
Tel: +468 / 463 91 56
E-mail: city@pozehair.se
 
Tarvitsetko apua tai sinulla on kysyttävää? Ota yhteyttä täyttämällä lomake.
 
AUKIOLOAIKA
Maanantaista perjantaihin 10.00-19.00
Lauantai: 10:00 - 16:00

Yhteydenottolomake

 
 
Kartta
Katunäkymä

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan bokad tid om inte så debiteras 50% av den bokade behandligen.


Varmt välkommen till en riktigt bra frisör i Stockholm!

 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.