Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
SYNTEETTISET HIUSLISÄKKEET / PONYTAILS & HAIR PIECES / Ponytail Easy On / Poze Ponytail - Easy On Auburn 4RG
Poze Ponytail - Easy On Auburn 4RG
  • Poze Ponytail - Easy On Auburn 4RG
 

Poze Ponytail - Easy On

Tuotenumero: PZPT-006
 

Fantastinen poninhäntä, jonka kiinnität yksinkertaisesti omaan tukkaasi. Pony Tail Easy On antaa sinulle modernin ja trendikkään lookin, joka sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin.

 

 

Nyt voit nopeasti ja yksinkertaisesti saada upean ja elegantin kampauksen, jossa on pituutta, tuuheutta ja fantastinen väriloiste.

Valitse väri
 
Valitse pituus
 
 
21,90 €
 
Selected color: 4RG Auburn
Selected length: 55cm
Määrä
Löytyy varastosta
Ilmainen toimitus
Nopeat toimitukset
 
 

Fantastinen poninhäntä, jonka kiinnität yksinkertaisesti omaan tukkaasi. Pony Tail Easy On antaa sinulle modernin ja trendikkään lookin, joka sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin.

 

 

Nyt voit nopeasti ja yksinkertaisesti saada upean ja elegantin kampauksen, jossa on pituutta, tuuheutta ja fantastinen väriloiste.

Tuotteen kuvaus

 

Käyttö: Tee hiuksistasi poninhäntä ja kiinnitä se punoksella. Pituuden päätät itse. Kiinnitä sen jälkeen Poze Easy On painamalla kampa hiuspunokseen, jolla olet kiinnittänyt oman poninhäntäsi. Kiinnitä tarranauha ja kiedo siten pieni poninhäntä punoksen ympäri ja kiinnitä hiusneulalla.

 

Jos sinulla on lyhyt tukka, voit koota hiuksesi pienehköön tupsuun tai nutturaan taakse ja kiinnittää sen jälkeen siihen Pozy Easy On poninhännän yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

 

Kvalitet

 

POZE SYNTHETIC FIBRE

Pozen synteettinen kuitu on valmistettu ensiluokkaisesta materiaalista luonnollisen tuloksen ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Olemme kehittäneet valikoimaamme muodikkaita tuotteita voidaksemme tarjota ajattomia kampauksia, joissa on volyymia, pituutta ja väritehosteita. Kuitu tarjoaa paljon mahdollisuuksia käyttökelpoisia ja hinnaltaan edullisia hiustuotteita haluaville.

 

Muista, että synteettistä tukkaa ei voi muotoilla eikä värjätä!

 

Hoito

 

Synteettisen tukan hoito

 

1. Sinun on ehdottomasti otettava pois synteettinen tukka mennessäsi nukkumaan tai treenaamaan. Se säästää tukan laatua ja saat paremman unen kun nukut ilman synteettisiä hiuksia.

 

2. Älä pese hiuksia muulloin kun se on tarpeen. Jos irtohiukset tuntuvat likaisilta riittää usein kun antaa niiden tuulettua yön ajan. Älä käytä styling-tuotteita irtohiuksiin. Suihkuta niitä vain omiin hiuksiisi.

 

3. Ennen kuin peset hiukset haalealla vedellä sinun pitää varovasti harjata hiukset selviksi ja selvittää kaikki hiustakut. Käytä mietoa shampoota ja hiero varovasti. Ei pyöröliikkeitä, jotka sotkevat tukkaa. Käytä selvittävää balsamia ja harjaa samalla hiukset.

 

4. Kuivatessasi tukan ravistele se kunnolla ja purista vesi pois pyyheliinalla, minkä jälkeen annat tukan kuivua itsekseen jotta se kuluisi mahdollisimman vähän. Muista ettet hankaa hiuksia pyyheliinalla, vaan ainoastaan puristat kaiken veden pois.

 

5. Tukan kuivuttua harjaa se varovasti, mielellään sianharjaksisella harjalla tai kampaa harvalla kammalla.

 

6. Nämä hiukset on valmistettu Synthetic Fiberistä, joka kestää lämpöä 150-180 asteeseen. Emme suosittele lämpövälineiden käyttöä synteettisessä tukassa. Emme vastaa tukasta, joka on mennyt pilalle kun se on suoristettu tai stylattu kuumalla.

 

7. Synteettistä tukkaa ei voi värjätä, raidoittaa eikä sävyttää ja se on arka lämmölle ja styling-tuotteille. Laatu voi huonontua käytössä

 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.