Poze Ponytail - Easy On Auburn 4RG
 
 
 
 

Poze Ponytail - Easy On

Auburn 4RG

 
TUOTENUMERO: PZPT-006
 

Fantastinen poninhäntä, jonka kiinnität yksinkertaisesti omaan tukkaasi. Pony Tail Easy On antaa sinulle modernin ja trendikkään lookin, joka sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin juhlaankin.

 

 

Nyt voit nopeasti ja yksinkertaisesti saada upean ja elegantin kampauksen, jossa on pituutta, tuuheutta ja fantastinen väriloiste.

 
VALITSE PITUUS:
 

21,90€

Klarna Erämaksu
Maksa vain 1,28€ / kuukausi
Löytyy varastosta
Ilmainen toimitus
Nopeat toimitukset
 
 
 
KUVAUS

Käyttö: Tee hiuksistasi poninhäntä ja kiinnitä se punoksella. Pituuden päätät itse. Kiinnitä sen jälkeen Poze Easy On painamalla kampa hiuspunokseen, jolla olet kiinnittänyt oman poninhäntäsi. Kiinnitä tarranauha ja kiedo siten pieni poninhäntä punoksen ympäri ja kiinnitä hiusneulalla.

 

Jos sinulla on lyhyt tukka, voit koota hiuksesi pienehköön tupsuun tai nutturaan taakse ja kiinnittää sen jälkeen siihen Pozy Easy On poninhännän yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

LAATU

POZE SYNTHETIC FIBRE

Pozen synteettinen kuitu on valmistettu ensiluokkaisesta materiaalista luonnollisen tuloksen ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Olemme kehittäneet valikoimaamme muodikkaita tuotteita voidaksemme tarjota ajattomia kampauksia, joissa on volyymia, pituutta ja väritehosteita. Kuitu tarjoaa paljon mahdollisuuksia käyttökelpoisia ja hinnaltaan edullisia hiustuotteita haluaville.

 

Muista, että synteettistä tukkaa ei voi muotoilla eikä värjätä!

HOITO

Synteettisen tukan hoito

 

1. Sinun on ehdottomasti otettava pois synteettinen tukka mennessäsi nukkumaan tai treenaamaan. Se säästää tukan laatua ja saat paremman unen kun nukut ilman synteettisiä hiuksia.

 

2. Älä pese hiuksia muulloin kun se on tarpeen. Jos irtohiukset tuntuvat likaisilta riittää usein kun antaa niiden tuulettua yön ajan. Älä käytä styling-tuotteita irtohiuksiin. Suihkuta niitä vain omiin hiuksiisi.

 

3. Ennen kuin peset hiukset haalealla vedellä sinun pitää varovasti harjata hiukset selviksi ja selvittää kaikki hiustakut. Käytä mietoa shampoota ja hiero varovasti. Ei pyöröliikkeitä, jotka sotkevat tukkaa. Käytä selvittävää balsamia ja harjaa samalla hiukset.

 

4. Kuivatessasi tukan ravistele se kunnolla ja purista vesi pois pyyheliinalla, minkä jälkeen annat tukan kuivua itsekseen jotta se kuluisi mahdollisimman vähän. Muista ettet hankaa hiuksia pyyheliinalla, vaan ainoastaan puristat kaiken veden pois.

 

5. Tukan kuivuttua harjaa se varovasti, mielellään sianharjaksisella harjalla tai kampaa harvalla kammalla.

 

6. Nämä hiukset on valmistettu Synthetic Fiberistä, joka kestää lämpöä 150-180 asteeseen. Emme suosittele lämpövälineiden käyttöä synteettisessä tukassa. Emme vastaa tukasta, joka on mennyt pilalle kun se on suoristettu tai stylattu kuumalla.

 

7. Synteettistä tukkaa ei voi värjätä, raidoittaa eikä sävyttää ja se on arka lämmölle ja styling-tuotteille. Laatu voi huonontua käytössä

KOMMENTOI