Hair & Make Up Artist
 
 
 

 

Tarjoamme sinulle täydellisen extensions-koulutuksen, jossa voit oppia markkinoiden parhaimmat ja suosituimmat menetelmät, kuten sinettipidennykset, teippipidennykset, micro rings ja clip on pidennykset. Jos aiot alkaa tehdä pidennyksiä työssäsi on tärkeää, että saat oikean ja perusteellisen koulutuksen, jonka ansiosta voit lähitulevaisuudessa alkaa tehdä ammattimaisia hiustenpidennyksiä. Kokeneet esitelmöitsijät johtavat Pozen koulutuksia ja he opettavat osanottajia koko maassa. Osallistumalla kursseihimme voit olla varma siitä, että saat oppia markkinoiden ehdottomasti parhaimmat ja nykyaikaisimmat menetelmät.


 

KUINKA PITKÄ KOULUTUS ON?

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

 

- Vaihtoehto 1 -  Koulutus kestää yhden päivän ja opetus kattaa kaiken teoreettisen tiedon hiustenpidennyksistä sekä käytännön harjoittelua sinettipidennyksillä, jotka ovat suurin hiustenpidennysmenetelmä.

 

- Vaihtoehto 2 – Koulutus kestää kaksi päivää ja opetus kattaa kaiken teoreeettisen tiedon hiustenpidennyksistä sekä käytännön harjoittelua seuraavilla menetelmillä: sinettipidennykset, teippipidennykset, micro ring -pidennykset sekä clip & go -pidennykset.

 

MITÄ KURSSILLA SAA OPPIA?

Koulutus rakentuu teorian ja käytännön opetuksesta sekä harjoittelusta nukella. Käymme läpi kaiken: historiikin, käsittelyprosessin, markkinahinnat/ekonomian, markkinointistrategian ja niin edelleen.

 

MITÄ KOULUTUKSEEN KUULUU?

Starttipaketti, joka sisältää lämpöpihdit, harjoitushiukset, klipsejä, suojalevyn, piikkikamman, sormisuojan sekä koulutusmateriaalia ja diplomin.

 

MILLÄ PAIKKAKUNNILLA VOI SAADA TÄMÄN KOULUTUKSEN?

Pidämme koulutuksia ensisijaisesti moderneissa tiloissamme Tukholmassa ja Södertäljessä. Jos teitä on suurempi ryhmä, jotka haluatte koulutusta, voimme myös tulla teidän luoksenne toivomallenne paikkakunnalle.

 

Ole ystävällinen ja ilmoittaudu tässä niin otamme yhteyden varataksemme kurssipäivän ja voidaksemme lähettää lisätietoa.