Vastauksia & Kysymyksiä
 
 
 
Kuinka menettelen jos joudun palauttamaan tai vaihtamaan tavaran?
 
1. Ennen palautusta lähetä aina ensin meili osoitteeseen info@pozehair.se. Kerro tarkoin asia ja ilmoita tilausnumerosi, josta tulee myös palautusnumero. Lähetä sen jälkeen palautus osoitteeseen:
 
Poze International AB
Köpmangatan 12
151 71 Södertälje
 
2. Maksun palautus ja oston mitätöinti tapahtuu kun olemme saaneet tavaran takaisin. Muista että sinä vastaat siitä että tavara tulee meille hyväkuntoisena.
 
3. Jos haluat vaihtaa tavaran ilmoita meille mihin haluat sen vaihtaa. Mahdolliset maksuerot oikaistaan sen mukaan. Uusi tavarasi lähetetään niin pian kuin olemme saaneet palatuksesi. Vaihdettaessa asiakas maksaa palautuskustannuksen. Pozehair lähettää sen jälkeen uuden tavaran ilman mitään lisäkustannuksia.
 
Tärkeää!
Emme maksa takaisin käytettyjä irtohiuksia ja kosmetiikkatuotteita. Palautettaessa tuotteen pitää olla käyttämätön ja pakkauksen avaamaton. Muuten emme hyväksy palautusta, vaan tavara lähetetään takaisin teille.
 
Irtohiukset on helppo ottaa ulos paketti ja pitää omaa tukkaa vasten verratakseen sopvatko ne. Palautettavien hiusten pitää olla pakkauksessa samalla tavoin kuin ne on toimitettu. Älä siis ota pois hiuksia pakkauspohjasta johon ne on kiinnitetty. Sellaisia palautuksia EI hyväksytä.
 
Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia irtohiuksista
 
Voiko synteettisiä hiuksiä värjätä?
Ei, et voi tehdä sitä koska hiukset ovat synteettiset. Suosittelemme synteettisten hiusten ostoa kun olet värjännyt oman tukkasi. Värjäys ja muu kemiallinen käsittely tapahtuu aina omalla vastuulla.
 
Voiko synteettisiä hiuksia suoristaa tai kihartaa?
Emme suosittele lämpökäsittelyä sunteettiseen tukkkaan. 
 
Kuinka kauan mikrorenkain tai keratiinilisäkkein tehty pidennys kestää?
Ne kestävät kahdesta neljään kuukauteen riippuen omasta tukastasi ja hiustenpidennyksen hoidosta. Normaalisti keratiinipidennykset kestävät noin kolme kuukautta.
 
Kuluttaako hiustenpidennys omaa tukkaani?
Kaikki hiustenpidennykset kuluttavat enemmän tai vähemmän. Olemalla varovainen ja tarkka hoidossa voi minimoida kulutuksen. Tärkeää on myös kiinnittää pidennykset oikealla tavalla.
 
Mikä hiustenpidennysmenetelmä on hellävaraisin?
Keratiinipidennykset ovat miellyttävin ja hellävaraisin menetelmä pysyvään hiustenpidennykseen. Jos haluat pitkät hiukset erityisiin tilaisuuksiin suosittelemme Clip & Go klipsipidennyksiä, jotka voit itse kiinnittää ja irrottaa milloin haluat.
 
Kuinka pitkä on 20”?
Yksi tuuma 1” (inch) vastaa 2,54 senttimetriä.
Esim. 20”on 50 cm pitkä ja 24” noin 60 cm.
 
Kuinka paljon tukkaa kuluu hiustenpidennykseen?
Pakkauksessa on noin 110 grammaa ja se riittää hyvin normaalin paksuiseen tukkaan. Jos tukkasi on hyvin paksutarvitset 2 pakettia. Jos aiot tehdä täyspidennyksen keratiinilisäkkein tarvitset noin 100-150 osiota riippuen toivotusta tuloksesta ja oman tukkasi paksuudesta. Normaaliin tukkaan suositellaan noin 100 osiota.
 
Kuinka paljon tukkaa kuluu hiustenpidennykseen?
Pakkauksessa on noin 110 grammaa ja se riittää hyvin normaalin paksuiseen tukkaan. Jos tukkasi on hyvin paksutarvitset 2 pakettia. Jos aiot tehdä täyspidennyksen keratiinilisäkkein tarvitset noin 100-150 osiota riippuen toivotusta tuloksesta ja oman tukkasi paksuudesta. Normaaliin tukkaan suositellaan noin 100 osiota.
 
Kuinka leveä on trenssi?
Trenssi on noin 1,2 metrin levyinen.
 
Mitä tarkoittaa Remy tukka?'
Remy tarkoittaa itohiusta, jossa kaikki hiukset ovat oikeinpäin. Kaikki hiusten latvat ovat siis samansuuntaisia, jolloin takkuisuus vähenee.
 
Mikä ero on intialaisella ja aasialaisella tukalla?
Aasialainen tukka on usein kovempaa kuin intialainen tukka, mutta itse laatu riippuu siitä miten tervettä tukka on alun alkaen sekä hiustenpidennysten valmistuksessa käytetystä käsittelyprosessista ja aineista. On siis erittäin tärkeää, että tehtaat käyttävät oikeita menetelmiä, kemikaaleja, oikeaa tekniikkaa ja niin edelleen. Tämä edellyttää moderneja koneita, varusteita ja tietoja.
 
Voiko aitoja irtohiuksia suoristaa ja kihartaa?
Luonnollisesti voi, mutta aivan kuin omat hiuksesi ne kuluvat nopeammin jos teet sen usein. Sama koskee föönausta. Käytä aina lämpösuojattuja tuotteita.
 
Voiko aitoja irtohiuksia värjätä?
Emme suosittele irtohiusten värjäystä tai muuta kemiallista käsittelyä, koska niitä on jo käsitelty kovasti. Kaikki värjäys ja kemiallinen rasitus tapahtuu omalla vastuulla. Värjää sen sijaan ensin oma tukkasi ja tilaa sen jälkeen irtohiukset, jotka sopivat uuteen väriisi.
 
Kuinka tiedän minkä värin tilaisin?
Aina on syytä laskea että todellinen väri poikkeaa hiukan tietokoneen näyttöpäätössä näkyvästä väristä. Meillä on kaksi vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua.
 

Vaihtoehto 1. Lähetä sähköpostissa itsestäsi kuva, jossa oma tukanvärisi näkyy selvästi. Osoitteemme on info@pozehair.se
 
Vaihtoehto 2. Tilaa tai lainaa kotiin värirenkaamme, jossa näkyvät kaikki vivahteet
 
 
Miksi ostamani väri on erilainen kuin kotisivullanne näkyvä väri?
Ota huomioon että kaikissa näytöissä ja kameroissa on hiukan erilainen hajonta ja terävyys ja siksi väri voi olla hiukan erilainen. Joissain tapauksissa sinun on laskettava että värissä voi olla pieni ero.
 
Kuinka pitkä oman tukan tulee olla ennen kuin tekee pidennyksen?
Saadaksesi kauniin tuloksen sinulla pitää olla vähintään 15 sentin pituiset hiukset ja mielellään jonkin verran ohennettu tukka, jotta irtohiukset sekoittuisivat siihen kauniisti ja näyttäisivät luonnollisilta. Muista leikata latvat saadaksesi pois terävät ja kompaktit linjat, jotka muuten näkyvät.
 
Monet yritykset myyvät irtohiuksia, miksi valitsisin teidät?
Meillä on hiuksia ja tarvikkeita, jotka vastaavat jokaisen toivomuksia ja kukkaroa. Myymme ainoastaan Pozen irtohiuksia. Pozen omissa tehtaissa käytetään modernia tekniikkaa ja pätevyys on korkeatasoista. Poze takaa tuotteilleen korkean laadun. Me lupaamme sinulle turvallisen ja varman sähköpostikaupan. 
 
Mitä merkitsee esimerkiksi 10B/8B?
10B/8B on hiuslisäke, jonka värit ovat 10B ja 8B. Värinumerosta ilmenee vaaleusaste ja värisävyn numero. Väri 8B on siis vaaleanruskea. (Mitä korkeampi numero, sitä vaaleampi väri.)
 
Mihin lämpötilaan lämpörauta on säädettävä?
Suosittelemme korkeinta lämpötilaa, jotta vaha sulaisi kunnolla. Anna pihtien lämmetä noin 5 minuuttia ennen kuin alat käyttää niitä.