Poze Laineikas Clip & Go Pidennykset
 
 
 
MAXIMUM VOLUME!
Poze Laineikas Clip & Go Pidennykset Ash Mix 8A/10NV - 55cm Poze Laineikas Clip & Go Pidennykset Ash Mix 8A/10NV - 55cm Poze Laineikas Clip & Go Pidennykset Ash Mix 8A/10NV - 55cm Poze Laineikas Clip & Go Pidennykset Ash Mix 8A/10NV - 55cm
 

Poze Laineikas Clip & Go Pidennykset

Ash Mix 8A/10NV - 55cm

 
TUOTENUMERO: PZCW-0039
 

Koskaan ei ole ollut yhtä helppoa saada pidemmät ja tuuheammat hiukset!

 

Markkinoiden runsaimmilla irtohiuksilla toteutat unelman tyylikkäästä ja ylellisestä Hollywood-tukasta muutamassa minuutissa.

 
VALITSE PITUUS:
 

149,90€

Klarna Erämaksu
Maksa vain 8,73€ / kuukausi
Löytyy varastosta
Ilmainen toimitus
Nopeat toimitukset
 
 
 
KUVAUS

• Muoto: Laineikas hiukset, jotka voi myös muotoilla kihartimella vai suoristusraudalla.

 

• Määrä & Mitta: Poze tarjoaa markkinoiden runsaimpia hiuksia. Yksi paketti painaa noin 125 grammaa. Normaalinpaksuiseen tukkaan tarvitset yhden paketin, hyvin paksuun tukkaan kaksi pakettia. Seitsemän erilevyistä osaa, jokaisessa osassa on useita kiinni ommeltuja klipsejä, jotka ovat valmiita kiinnitettäväksi.

 

Osien leveydet ovat suunnilleen: 1 kpl x 20 cm, 2 kpl x 15 cm, 2 kpl x 10 cm, 2 kpl x 5 cm.

 

Poze Easy Clip Technology tekee hiusten pidennyksestä tai tuuhentamisesta erittäin helpon ja yksinkertaisen. Kiinnität hiukset milloin haluat ja saat hyvin mukavan ja tukevan kiinnityksen mukana seuraavilla kätevillä klipseillä. Poze kehittää omia klipsejään, jotka on vahvistettu metallilla ja kumireunalla paremman otteen saamiseksi. Vain muutama napsaus ja unelmahiuksesi ovat paikallaan.

 

Teet näin: Jaa suora osio omasta tukastasi, tupeeraa se ja suihkuta lakkaa. Sen jälkeen otat Clip On -osan ja kiinnität sen tupeeraamaasi kohtaan. Toista sama menetelmä kunnes kaikki osat ovat paikallaan. Stylaa sitten tukka omien toivomustesi ja tarpeittesi mukaan.

LAATU

Poze Standard Quality –myyntimenestys ja asiakkaiden suosima. Nämä tuuheat ja laadukkaat irtohiukset sopivat erinomaisesti joka tilanteeseen. Standard Quality on suoraa hiusta, joka joissain tapauksissa saa kevyen luonnollisen laineikkuuden pesun jälkeen. Tukka on alunperin tummaa ja värjätään moniin kauniisiin vivahteisiin, jotta se sopisi juuri sinun hiuksiisi.

 

100-prosenttisen luonnolliset Remy aitohiukset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process, joka hoitaa hiuksia tehoravinteella ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa sitä että kaikki hiukset hiustenpidennyksissä ovat oikeinpäin, mikä minimoi takkuisuuden ja tekee niistä kestävämmät.

HOITO


KOMMENTOI

KORVAAVIA TUTTEITA 

 • Poze 5 in 1 Hair Styler - Kiharrin
  77,90€
   
 • Poze värinäytteet – Aidoista irtohiuksista Osta Värinäytteet
  32,90€
   
 • Hiustenpidennykset Kampa
  3,90€