Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Hiukset opas / Quality Guide

Poze - Laatuopas

Tervetuloa laatuoppaaseemme. Tuotevalikoimamme koostuu eri mallisista ja muotoisista hiuslisäkkeistä. Jokaisessa kokoelmassa hiuslisäkkeitä on saatavilla erilaisten tarpeiden ja hiustyyppien mukaan. Kaikissa lisäkkeissä on tuhansia hiuksia eri ihmisiltä, mikä tarkoittaa sitä, että hiukset lajitellaan laadun ja tyypin mukaisesti ennen kuin valmistamme tuotteemme ja mallistomme. Tuotantovaiheen aikana tuotteet testataan laadunvalvontaprosessissa varmistaaksemme tuotteidemme laadun ja pitääksemme lupauksemme sinulle, asiakkaallemme. Oikean hiuslaadun valitseminen on tärkeää saadaksesi luonnollisen tuloksen ja omaan hiustyyppiisi sopivan hiuslisäkkeen.

STANDARD REMY QUALITY


Poze Standard Quality – myyntimenestys ja asiakkaiden suosima. Nämä tuuheat ja laadukkaat irtohiukset sopivat erinomaisesti joka tilanteeseen. Standard Quality on suoraa hiusta, joka joissain tapauksissa saa kevyen luonnollisen laineikkuuden pesun jälkeen. Tukka on alunperin tummaa ja värjätään moniin kauniisiin vivahteisiin, jotta se sopisi juuri sinun hiuksiisi.

100-prosenttisen luonnolliset Remy aitohiukset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process, joka hoitaa hiuksia tehoravinteella ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa sitä että kaikki hiukset hiustenpidennyksissä ovat oikeinpäin, mikä minimoi takkuisuuden ja tekee niistä kestävämmät.

 

TILAA POZE STANDARD > 

PREMIUM REMY QUALITY


Poze Premium Quality -  tämä tukka valmistetaan erityisesti valikoiduista hiuksista. Laatu on hienompaa ja tulee Etelä-Euroopasta, joten se sopii erinomaisesti hienoihin skandinaavisiin hiuksiin. Premium Quality on suoraa hiusta, joka saa pesun jälkeen kevyet luonnolliset laineet.Alkuperäinen vivahde on usein vaaleampi ja siksi se vaatii hellävaraisemman valkaisuprosessin ennen tukan värjäystä. Tuloksena on terveempi ja vahvempi tukka, joka kestää kauemman.
 
100-prosenttisen luonnollista Remy aitohiusta, joka on käsitelty Poze Keratin-Refill Process. Se hoitaa tukkaa, antaa tehokasta ravintoa ja tekee siitä vahvemman. Remy tarkoittaa sitä, että jokainen hius on oikeinpäin käännetty mikä minimoi takkuisuuden ja lisää kestävyyttä.

 

TILAA POZE PREMIUM > 

POZE LUXURY HAIR CARE


Poze Luxury Hair Care on ylellinen ja ainutlaatuinen hoitava hiustenhoitosarja. Tuotteet on rikastettu kasvisproteiinilla ja useilla ravitsemuksellisilla ainesosilla, jotka uudistavat ja korjaavat kemikaalisesti käsiteltyjä, kuivia ja vahingoittuneita hiuksia. Tuotesarja on mukautettu ja kehitetty hoitamaan myös luonnollisia hiustenpidennyksiä.

Sisältää ainutlaatuisia ainesosia kuten vahvistavaa argan-öljyä, ruhtinaallista shea butteria (karitevoi) ja keratiinia, joka tuo hiuksiin kiiltoa tehden niistä pehmeät ja vahvat. Keratiini tunkeutuu syvälle hiuksiin korjaten ja korvaten vahingoittuneita, huokoisia hiuksia uudella keratiinilla. Poze Luxury Hair Care -tuotesarja on kehitetty yhteistyössä kampaajien ja yhden pohjoismaiden parhaimpien hiustenhoitotuotteiden valmistajan kanssa.

TILAA POZE LUXURY HAIR CARE >
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.