0 Ostoskorin

Poze - Laatuopas

Tervetuloa laatuoppaaseemme. Tuotevalikoimamme koostuu eri mallisista ja muotoisista hiuslisäkkeistä. Jokaisessa kokoelmassa hiuslisäkkeitä on saatavilla erilaisten tarpeiden ja hiustyyppien mukaan. Kaikissa lisäkkeissä on tuhansia hiuksia eri ihmisiltä, mikä tarkoittaa sitä, että hiukset lajitellaan laadun ja tyypin mukaisesti ennen kuin valmistamme tuotteemme ja mallistomme. Tuotantovaiheen aikana tuotteet testataan laadunvalvontaprosessissa varmistaaksemme tuotteidemme laadun ja pitääksemme lupauksemme sinulle, asiakkaallemme. Oikean hiuslaadun valitseminen on tärkeää saadaksesi luonnollisen tuloksen ja omaan hiustyyppiisi sopivan hiuslisäkkeen.

 

STANDARD REMY QUALITY

Poze Standard Quality – myyntimenestys ja asiakkaiden suosima. Nämä tuuheat ja laadukkaat irtohiukset sopivat erinomaisesti joka tilanteeseen. Standard Quality on suoraa hiusta, joka joissain tapauksissa saa kevyen luonnollisen laineikkuuden pesun jälkeen. Tukka on alunperin tummaa ja värjätään moniin kauniisiin vivahteisiin, jotta se sopisi juuri sinun hiuksiisi.

100-prosenttisen luonnolliset Remy aitohiukset on käsitelty Poze Keratin-Refill Process, joka hoitaa hiuksia tehoravinteella ja tekee niistä vahvemmat. Remy tarkoittaa sitä että kaikki hiukset hiustenpidennyksissä ovat oikeinpäin, mikä minimoi takkuisuuden ja tekee niistä kestävämmät.

TILAA POZE STANDARD >

 

PREMIUM REMY QUALITY

Poze Premium Quality - tämä tukka valmistetaan erityisesti valikoiduista hiuksista. Laatu on hienompaa ja tulee Etelä-Euroopasta, joten se sopii erinomaisesti hienoihin skandinaavisiin hiuksiin. Premium Quality on suoraa hiusta, joka saa pesun jälkeen kevyet luonnolliset laineet.Alkuperäinen vivahde on usein vaaleampi ja siksi se vaatii hellävaraisemman valkaisuprosessin ennen tukan värjäystä. Tuloksena on terveempi ja vahvempi tukka, joka kestää kauemman.

100-prosenttisen luonnollista Remy aitohiusta, joka on käsitelty Poze Keratin-Refill Process. Se hoitaa tukkaa, antaa tehokasta ravintoa ja tekee siitä vahvemman. Remy tarkoittaa sitä, että jokainen hius on oikeinpäin käännetty mikä minimoi takkuisuuden ja lisää kestävyyttä.


TILAA POZE PREMIUM >

 

POZE LUXURY HAIR CARE

Poze Luxury Hair Care on ylellinen ja ainutlaatuinen hoitava hiustenhoitosarja. Tuotteet on rikastettu kasvisproteiinilla ja useilla ravitsemuksellisilla ainesosilla, jotka uudistavat ja korjaavat kemikaalisesti käsiteltyjä, kuivia ja vahingoittuneita hiuksia. Tuotesarja on mukautettu ja kehitetty hoitamaan myös luonnollisia hiustenpidennyksiä.

Sisältää ainutlaatuisia ainesosia kuten vahvistavaa argan-öljyä, ruhtinaallista shea butteria (karitevoi) ja keratiinia, joka tuo hiuksiin kiiltoa tehden niistä pehmeät ja vahvat. Keratiini tunkeutuu syvälle hiuksiin korjaten ja korvaten vahingoittuneita, huokoisia hiuksia uudella keratiinilla. Poze Luxury Hair Care -tuotesarja on kehitetty yhteistyössä kampaajien ja yhden pohjoismaiden parhaimpien hiustenhoitotuotteiden valmistajan kanssa.

TILAA POZE LUXURY HAIR CARE >