Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteistyö / Affiliates & Bloggers

LIITY POZEN AFFILIATE -OHJELMAAN – ANSAITSE RAHAA HARRASTUKSELLASI

Pozehair tarjoaa asiakkaille ympäri maailmaa erittäin korkealaatuisia hiuslisäkkeitä ja hiustenpidennyksiä. Yhdessä hauskojen tapahtumien, palkittujen tuotteiden ja palvelun kanssa se tekee meistä yhden suurimmista tekijöistä alati kasvavilla markkinoilla.
 
Tämän sinä saat:
• 10 prosentin välityspalkkion jokaisesta blogisi/kotisivusi tuottamasta myynnistä.
• Ylimääräisen palkkion hyvästä osallistumisesta ja tuloksesta.
• Uutisia ja kampanjoita, uusien tuotteiden esittelyjä ennen kaikkia muita yms.
• Aina päivitettyä ja uutta banner-aineistoa, jossa on myyviä tarjouksia.
• Voit aina käyttää päivitettyä tilastoa ja -seurantaa.
• Asiakastuen. Ratkaisuja, ideoita ja inspiraatiota läheisessä yhteistyössä kanssamme.
 

Aloita jo tänään! Klikkaa tästä >

 
Lähetä viesti daniel@pozehair.se, niin saat lisätietoja.
 
 Jos sinulla on suurehko blogi ja haluat innolla antaa lukijoillesi jännittäviä ja hyviä tarjouksia, kirjoita daniel@pozehair.se, niin saat lisätietoja.

 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.