0 Ostoskorin
POZE – THE STORY
Olemme jännittävä yritys, jolla on monen vuoden kokemus hiustenpidennyksistä. Aloitimme vuonna 2008, josta lähtien tavoitteenamme on ollut kehittää ainutlaatuisia tuotteita, joiden korkea laatu ylittää usein markkinoiden vaatimukset. Ennen Pozen perustamista Ruotsiin päätimme aloittaa pitkän taipaleen tekemällä useita matkoja, joiden tarkoitus oli tutkia, testata ja kokeilla hiuslaatuja ja hiustenpidennystuotteita löytääksemme ehdottomasti parhaat hiukset tuotteisiimme. Muoti, perinteinen käsityö, maailmanlaajuinen tietoisuus ja pitkälle kehittyneet varusteet ovat ominaisuuksia, jotka olemme omaksuneet muotoillaksemme ja kehittääksemme ylellisiä modernilta tuntuvia ja nykyaikaiseen elämäntyyliin sopeutettuja tuotteita.

Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, joka on alusta alkaen hakenut inspiraatiota muotiteollisuudesta, catwalkilta ja punaiselta matolta. Ammattimaiset stylistit, artistit ja naiset ympäri maailman käyttävät tuotteitamme ja kokevat ainutlaatuisia tuloksia.

POZE – THE WAY TO BEAUTIFUL HAIR
Kaksi tärkeää tekijää, jotka Poze on ottanut huomioon tuotteidensa kehittelyssä, ovat nykyaikainen elämäntyyli, jossa naiselta odotetaan paljon. Siitä seuraa usein ajanpuute ja naisella on harvoin aikaa ulkomuodolleen. Toinen tekijä on se, että yli 80 prosenttia maailman naisista ei ole täysin tyytyväisiä tukkansa pituuteen ja tuuheuteen. Näissä tekijöissä näimme mahdollisuuden kehittää tuotteita, jotka tyydyttävät asiakkaan tarpeen ilman suurta ajankäyttöä. Poze loi Clip & Go -tuotteet, joista tuli suuri suosikki ja menestystarinan alku. Toiminnan laajentuessa markkinoille tuotiin useita eri tarpeisiin sopivia tuotteita, joista tuli nopeasti itsestäänselvyys joka naisen elämässä.

Nykyisin voimme tarjota kaikille naisille pidemmän ja tuuheamman tukan lähtökohdasta riippumatta. Olemme lisänneet värisävyihimme ylellisiä ja pehmeitä vivahteita, joilla voit luoda kampauksia makusi mukaan. Voit valita erilaisia juhla- tai morsiuskampaustasi täydentäviä tuotteita tai sellaisia, jotka tekevät hiuksistasi tuuheammat. Tulos on erinomainen ja luonnollinen. Voimme täten ylpeinä sanoa: Poze tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet tehdä hiuksillesi mitä haluat.

POZE – FUTURE & VISION
Tavaramerkin visio on olla alansa pioneereja ja itsestään selvä valinta niille, jotka ovat päättäneet hankkia hiustenpidennykset. Voidaksemme jatkuvasti pysyä kärjessä ja kehittää tulevaisuuden tuotteita meillä on erikoispätevää henkilöstöä erityisesti kehitystyössä. Joka kerta kun hiuksia pidennetään tai tuuhennetaan meidän tuotteillamme, käyttäjä saa kokea maagisen tunteen ja elämyksen. Tulos on hetkessä sellainen, että sitä ei voi olla huomaamatta. Tavoitteenamme on kasvaa vakaasti sellaista vauhtia, että se ei heikennä laatuamme. Olemme valmiit vastaamaan uusiin haasteisiin ja odotamme tapahtumarikasta tulevaisuutta.

POZE - THE TEAM
Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Ruotsin tiimimme, joka koostuu yhdeksästä eri työaloihin erikoistuneesta henkilöstä. Kehitys ja tuotanto tapahtuvat ulkomailla. Olemme perustaneet sinne tuotantolaitoksia, joissa on täysi miehitys eri aloilla. Asiantuntemuksen ja tiedon lisäksi voimme tarjota sinulle joustavia ja turvallisia ratkaisuja.

Exempelbild 

Donnie

FOUNDER

Exempelbild

 

Maria

Product expert

Exempelbild

  

  Daniel

Logistik & lageransvarig

Exempelbild 

Rafi

Salon manager & Extensions artist

Exempelbild

 

George

Hair dresser

Exempelbild

  

  Tanja

Hair dresser & Extensions Artist

Exempelbild 

Madeleine

Hair dresser & Extensions Artist