Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Tiedotus / The story
POZE – THE STORY 
Olemme jännittävä yritys, jolla on monen vuoden kokemus hiustenpidennyksistä. Aloitimme vuonna 2008, josta lähtien tavoitteenamme on ollut kehittää ainutlaatuisia tuotteita, joiden korkea laatu ylittää usein markkinoiden vaatimukset. Ennen Pozen perustamista Ruotsiin päätimme aloittaa pitkän taipaleen tekemällä useita matkoja, joiden tarkoitus oli tutkia, testata ja kokeilla hiuslaatuja ja hiustenpidennystuotteita löytääksemme ehdottomasti parhaat hiukset tuotteisiimme. Muoti, perinteinen käsityö, maailmanlaajuinen tietoisuus ja pitkälle kehittyneet varusteet ovat ominaisuuksia, jotka olemme omaksuneet muotoillaksemme ja kehittääksemme ylellisiä modernilta tuntuvia ja nykyaikaiseen elämäntyyliin sopeutettuja tuotteita.
 
Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, joka on alusta alkaen hakenut inspiraatiota muotiteollisuudesta, catwalkilta ja punaiselta matolta. Ammattimaiset stylistit, artistit ja naiset ympäri maailman käyttävät tuotteitamme ja kokevat ainutlaatuisia tuloksia.
 
POZE – THE WAY TO BEAUTIFUL HAIR
Kaksi tärkeää tekijää, jotka Poze on ottanut huomioon tuotteidensa kehittelyssä, ovat nykyaikainen elämäntyyli, jossa naiselta odotetaan paljon. Siitä seuraa usein ajanpuute ja naisella on harvoin aikaa ulkomuodolleen. Toinen tekijä on se, että yli 80 prosenttia maailman naisista ei ole täysin tyytyväisiä tukkansa pituuteen ja tuuheuteen. Näissä tekijöissä näimme mahdollisuuden kehittää tuotteita, jotka tyydyttävät asiakkaan tarpeen ilman suurta ajankäyttöä. Poze loi Clip & Go -tuotteet, joista tuli suuri suosikki ja menestystarinan alku. Toiminnan laajentuessa markkinoille tuotiin useita eri tarpeisiin sopivia tuotteita, joista tuli nopeasti itsestäänselvyys joka naisen elämässä.
 
Nykyisin voimme tarjota kaikille naisille pidemmän ja tuuheamman tukan lähtökohdasta riippumatta. Olemme lisänneet värisävyihimme ylellisiä ja pehmeitä vivahteita, joilla voit luoda kampauksia makusi mukaan. Voit valita erilaisia juhla- tai morsiuskampaustasi täydentäviä tuotteita tai sellaisia, jotka tekevät hiuksistasi tuuheammat. Tulos on erinomainen ja luonnollinen. Voimme täten ylpeinä sanoa: Poze tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet tehdä hiuksillesi mitä haluat.
 
POZE – FUTURE & VISION
Tavaramerkin visio on olla alansa pioneereja ja itsestään selvä valinta niille, jotka ovat päättäneet hankkia hiustenpidennykset. Voidaksemme jatkuvasti pysyä kärjessä ja kehittää tulevaisuuden tuotteita meillä on erikoispätevää henkilöstöä erityisesti kehitystyössä. Joka kerta kun hiuksia pidennetään tai tuuhennetaan meidän tuotteillamme, käyttäjä saa kokea maagisen tunteen ja elämyksen. Tulos on hetkessä sellainen, että sitä ei voi olla huomaamatta. Tavoitteenamme on kasvaa vakaasti sellaista vauhtia, että se ei heikennä laatuamme. Olemme valmiit vastaamaan uusiin haasteisiin ja odotamme tapahtumarikasta tulevaisuutta.
 
POZE  - THE TEAM 
Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Ruotsin tiimimme, joka koostuu yhdeksästä eri työaloihin erikoistuneesta henkilöstä. Kehitys ja tuotanto tapahtuvat ulkomailla. Olemme perustaneet sinne tuotantolaitoksia, joissa on täysi miehitys eri aloilla. Asiantuntemuksen ja tiedon lisäksi voimme tarjota sinulle joustavia ja turvallisia ratkaisuja.

 

 
Donnie - FOUNDER
 
Maria - Product expert
 
Daniel - Logistic & warehouse manager
 
 
Rafi - Salon manager & Extensions artist
 
George - Hair dresser
 
Tanja - Hair dresser & Extensions Artist
 
 
Madeleine - Hair dresser & Extensions Artist
 
 
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.