Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
LUXURY HAIR CARE
 

LUXURY HAIR CARE

Ylellinen sarja korkealaatuisia hiustuotteita. Sarjan on kehittänyt asiantuntijatiimi yhteistyössä Ruotsin parhaiden hiustenhoitotuotteiden valmistajien kanssa. Poze Luxury Hair Care koostuu hiustuotteista, jotka on kehitetty kaikenlaisille hiuslisäkkeille. Niinpä voimme taata, että tuotteet sopivat myös sinun hiustenpidennyksillesi eivätkä heikennä niiden laatua. Hiustenhoitotuotteidemme ansiosta voimme sulkea pois ongelmat, joita aiheuttavat hiustuotteiden ainesosat, jotka voivat vaurioittaa hiuslisäkkeitä tai vaikuttaa niihin muulla tavoin. Markkinoilla on enemmän tuotteita kuin koskaan, ja meidän on täysin mahdotonta tietää, mitä ne kaikki sisältävät tai miten ne toimivat hiustenpidennysten ja hiuslisäkkeiden käsittelyssä. Tilaa Poze Luxury Hair Care ja koe terveiden ja hyvin hoidettujen hiusten antama ylellisyyden ja laadun tunne.
 
 
Poze 5 in 1 Hair Styler - Kiharrin
PZHS-0051
Poze 5 in 1 Hair Styler - Kiharrin
5 in 1 -AMMATTILAISKIHARRIN TYYLIKKÄIDEN JA KAUNIIDEN KAMPAU...
Poze Repair & Rebuild Conditioner - 250ml
PZRCO-002
Poze Repair & Rebuild Conditioner - 250ml
Poze Repair Conditioner on täyteläinen ja ylellinen hoitoain...
Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
PZHCRM-003
Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
Poze Repair Masque on täyteläinen ja ylellinen tehohoito, jo...
Poze Repair & Rebuild Shampoo - 250ml
PZRSH-001
Poze Repair & Rebuild Shampoo - 250ml
Poze Repair Shampoo on ylellinen täyteläinen shampoo, jonka ...
Poze Repair Combo
PZHRC-008
Poze Repair Combo
Tilaa nyt tarjoushintaan Poze Luxury Hair Care Combo, johon ...
Poze Repair Duo
PZHCRD-006
Poze Repair Duo
Tilaa nyt tarjoushintaan Poze Luxury Hair Care Duo, johon si...
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.