0 Ostoskorin

POZE WARRANTIES

POZEN TAKUUT – SINUN TURVASI
Tavoitteenamme on saada sinut aina kokemaan laadukkuuden kaikessa mitä me teemme. Siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme, varusteitamme ja ennen kaikkea tuotteitamme. Jos voimme mielestäsi parantaa jotakin, älä epäröi kirjoittaa siitä meille. Haluamme sinun ajattelevan Pozea hymysuin. /Team Poze

Ympäristö ja vastuu

• Valitut partnerit jotka välittävät ympäristöstä
• Ostamme ainoastaan auktorisoiduilta myyjiltä
• Lajittelu tapahtuu työpaikalla

Olemme valinneet yhteistyökumppaniksi Postnordin voidaksemme tarjota sinua lähellä olevan noutopaikan ja myös siksi, että Postnord toimii mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Lajittelemme itse pahvilaatikot jne. viedään jätteidenkäsittelyyn ja ostamme ainoastaan aurinkoenergialla, tuulivoimalla tai vesivoimalla tuotettua sähköä. Kaikki Pozen tuotteita varten tehdyt hankinnat tehdään reilun kaupan (Fairtrade) periaatteella ja ostoista ulkomailla huolehtivat auktorisoidut ostajat. Emme käytä pakolla luovutettuja hiuksia, vaan myynti meille tapahtuu täysin vapaehtoisesti eri henkilöiden ottaessa omasta aloitteestaan yhteyttä ostopaikkaan tai kauppiaaseen. 

Laatutakuu

• Laatu keskeinen kaikissa vaiheissa
• Tarkoin testatut tuotteet
• Hyväksi koetut käsittelymenetelmät
• Asiantuntijatuki monen vuoden kokemuksella
 
Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotteidemme ja tarjoamamme palvelun laatua. Olemme aina testanneet tuotteet vaativin testein voidaksemme turvata niiden laadun. Pozen tuoteasiantuntijat testaavat ja tarkkailevat jatkuvasti tuotteita, toimituksia ja valmistusta paketointi mukaan lukien. Käytämme tuotteiden valmistuksessa ainoastaan hyväksi koettuja käsittelymenetelmiä, jotta tuotanto saataisiin mahdollisimman hellävaraiseksi. Olemme soveltaneet ja kehittäneet kampaajamaailman menetelmiä voidaksemme luoda erittäin korkealaatuisia tuotteita. Kaikki asiakastuessa työskentelevät koulutetaan ja heillä on aina yhteys kampaajiin voidaksemme tarjota sinulle koko käyttöajan kattavan laadukkaan tuen. 

Toimitus & Turvallisuustakuu

• Rahtivapaa
• Aina nopea toimitus
• 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus
• Turvallisen verkkokaupan sertifiointi

Kaikki ennen klo 15.00 tulevat tilaukset lähetetään samana päivänä. Tämä merkitsee sitä, että 98 % toimituksista tapahtuu 1-3 päivän kuluessa. Voidaksemme taata toimituksen seuraavana päivänä tarjoamme myös Express-palvelua valinnaisena lisänä. Ellemme jostakin syystä voi toimittaa tilausta ajoissa, otamme aina yhteyden sinuun ja ilmoitamme siitä.  Olemme turvallisen sähköisen kaupanteon sertifioitu verkkokauppa ja täytämme kaikki asetetut vaatimukset. Se merkitsee erityistä turvaa ja palvelua sinulle asiakkaana. Lisäksi tarjoamme peräti 30 päivän palautus- ja/tai vaihto-oikeuden ja kaikki tilaukset rahditta.