Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Hiukset opas / Poze Warranty

POZEN TAKUUT – SINUN TURVASI
Tavoitteenamme on saada sinut aina kokemaan laadukkuuden kaikessa mitä me teemme. Siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme, varusteitamme ja ennen kaikkea tuotteitamme. Jos voimme mielestäsi parantaa jotakin, älä epäröi kirjoittaa siitä meille. Haluamme sinun ajattelevan Pozea hymysuin. /Team Poze
POZEN TAKUUT – SINUN TURVASI
Tavoitteenamme on saada sinut aina kokemaan laadukkuuden kaikessa mitä me teemme. Siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme, varusteitamme ja ennen kaikkea tuotteitamme. Jos voimme mielestäsi parantaa jotakin, älä epäröi kirjoittaa siitä meille. Haluamme sinun ajattelevan Pozea hymysuin. /Team Poze

Ympäristö ja vastuu


• Valitut partnerit jotka välittävät ympäristöstä
• Ostamme ainoastaan auktorisoiduilta myyjiltä
• Lajittelu tapahtuu työpaikalla
 

Olemme valinneet yhteistyökumppaniksi Postnordin voidaksemme tarjota sinua lähellä olevan noutopaikan ja myös siksi, että Postnord toimii mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Lajittelemme itse pahvilaatikot jne. viedään jätteidenkäsittelyyn ja ostamme ainoastaan aurinkoenergialla, tuulivoimalla tai vesivoimalla tuotettua sähköä. Kaikki Pozen tuotteita varten tehdyt hankinnat tehdään reilun kaupan (Fairtrade) periaatteella ja ostoista ulkomailla huolehtivat auktorisoidut ostajat. Emme käytä pakolla luovutettuja hiuksia, vaan myynti meille tapahtuu täysin vapaehtoisesti eri henkilöiden ottaessa omasta aloitteestaan yhteyttä ostopaikkaan tai kauppiaaseen. 
 

Laatutakuu


• Laatu keskeinen kaikissa vaiheissa
• Tarkoin testatut tuotteet
• Hyväksi koetut käsittelymenetelmät
• Asiantuntijatuki monen vuoden kokemuksella
 

Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tuotteidemme ja tarjoamamme palvelun laatua. Olemme aina testanneet tuotteet vaativin testein voidaksemme turvata niiden laadun. Pozen tuoteasiantuntijat testaavat ja tarkkailevat jatkuvasti tuotteita, toimituksia ja valmistusta paketointi mukaan lukien. Käytämme tuotteiden valmistuksessa ainoastaan hyväksi koettuja käsittelymenetelmiä, jotta tuotanto saataisiin mahdollisimman hellävaraiseksi. Olemme soveltaneet ja kehittäneet kampaajamaailman menetelmiä voidaksemme luoda erittäin korkealaatuisia tuotteita. Kaikki asiakastuessa työskentelevät koulutetaan ja heillä on aina yhteys kampaajiin voidaksemme tarjota sinulle koko käyttöajan kattavan laadukkaan tuen. 

Toimitus & Turvallisuustakuu


• Rahtivapaa
• Aina nopea toimitus
• 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus
• Turvallisen verkkokaupan sertifiointi
 

Kaikki ennen klo 15.00 tulevat tilaukset lähetetään samana päivänä. Tämä merkitsee sitä, että 98 % toimituksista tapahtuu 1-3 päivän kuluessa. Voidaksemme taata toimituksen seuraavana päivänä tarjoamme myös Express-palvelua valinnaisena lisänä. Ellemme jostakin syystä voi toimittaa tilausta ajoissa, otamme aina yhteyden sinuun ja ilmoitamme siitä.  Olemme turvallisen sähköisen kaupanteon sertifioitu verkkokauppa ja täytämme kaikki asetetut vaatimukset. Se merkitsee erityistä turvaa ja palvelua sinulle asiakkaana. Lisäksi tarjoamme peräti 30 päivän palautus- ja/tai vaihto-oikeuden ja kaikki tilaukset rahditta. 

 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.