0 Ostoskorin

Tervetuloa Pozen Hair Extensions - maailmaan.

Täältä voit lukea hiuslisäkkeistä ja hiustenpidennyksistä. Löydät tietoa myös hiustenpidennysten erilaisista kiinnittämistavoista.

POZE STANDARD COLLECTION

POZE PREMIUM COLLECTION

POZE HAIR CARE & TOOLS

Tarvitessasi lisätietoja tai jos sinulla on kysymyksiä, joihin tässä ei vastata, voit aina ottaa yhteyden asiantuntijoihimme, jotka auttavat mielellään sinua.

Hiuslisäkkeet ja hiustenpidennykset ovat viime vuosina tulleet yhä suositummiksi ja nykyisin useimmat naiset käyttävät jonkinlaista hiustenpidennys- tai hiuslisäketuotetta. Me Pozen tavaramerkin parissa työskentelevät olemme kokeneita kampaajia ja stylisteja ja meillä on yli 10 vuoden kokemus alalla. Näinä vuosina on tapahtunut paljon ja me olemme koko ajan olleet mukana kehittelemässä lukuisia fantastisia tuotteita, jotka ovat helpottaneet monien naisten arkipäivää eri puolilla maailmaa.

Tuotteiden laadun varmistamiseksi käytössämme on asiantuntijoita ja teknikoita, jotka työskentelevät rinta rinnan löytääkseen parhaat hiusten ostolähteet ja kehittääkseen jatkuvasti tuotteitamme ja hiustenpidennysten käsittelyprosessia tuotannossa.

Hiustenpidennykset eivät merkitse vain pidempää ja tuuheampaa tukkaa – ne luovat hetkessä muutoksen, joka sekä näyttää että tuntuu maagiselta useimmista käyttäjistä ja aivan erityisesti niistä, joiden ohut tukka ei kasva toivottuun pituuteen.

INFORMAATIO & TAUSTA
Nykyisin valtaosa markkinoiden irtohiuksista tulee eri puolilta Aasiaa. Suurimmat tuottajat ovat Kiina sekä Intia temppelihiuksineen.

INTIA
Historia alkoi aikaisin Intiassa, jossa nuoret naiset ja miehet ajoivat hiuksensa temppelien ulkopuolella uhratakseen ne Vishnu-jumalalle hyvän karman toivossa. Tämä perinne on jatkunut ja temppelit ovat kehittäneet menetelmän, jonka ansiosta pelkästään Intiasta voidaan saada viisi tonnia hiuksia päivässä. Intialaisten hiusten käsite kattaa myös naapurimaat, joiden väestöllä on samanarvoinen hiusten laatu kuin intialaisilla. Saatu myyntivoitto käytetään temppelien orpolasten huoltoon, kuten ruokaan, koulutukseen ja niin edelleen.

Nuorilla intialaisnaisilla on perinteisesti tapana uhrata hiuksensa hääpäivänään, jota ennen he eivät ole koskaan leikanneet tai värjänneet hiuksiaan. Tämä on niin sanottua ”temppelitukkaa”, jonka laatu on usein hyvin korkea. Italialaiset yritykset ovat vuosia ostaneet intialaiset hiukset ja valmistaneet niistä laadukkaita hiustenpidennyksiä. Ne on myyty Eurooppaan ja USA:han, jossa lopputuotteesta maksetaan korkea hinta. Italialaisyritykset ovat kuitenkin viime vuosina joutuneet kilpailemaan aasialisia hiuksia halvempaan hintaan myyvien yritysten kanssa, minkä vuoksi laatua ja siten myös hintaa on jouduttu laskemaan. Nykyisin on melkein mahdotonta saada sataprosenttisesti intialaista hiusta. Useimmiten siihen on sekoitettu aasialaista hiusta, jotta hinnat voitaisiin pitää alhaisina.

KIINA – AASIA
Kiina on nykyisin markkinoiden suurin tekijä. Modernit tehtaat, alhaiset työkustannukset ja rajattomat resurssit antavat Kiinalle mahdollisuuden toimittaa tonneittain hiustenpidennyksiä joka kuukausi. Täällä nuoret ihmiset käyvät tehtaissa myymässä hiuksiaan saadakseen rahaa ruokaan ja opintoihin. Aasialainen tukka käsittää kaikki maat, joissa on aasialainen hiuslaatu. Useimmat maat myyvät hiukset kiinalaisille yrityksille, jotka valmistavat pidennyksiä ja myyvät ne edelleen Eurooppaan ja USA:han.

Kiina yhdistetään usein erittäin huonoon laatuun ja monesti Kiinasta tulevat hiustenpidennykset saattavat olla käyttökelvottomia jo kahden viikon käytön jälkeen. Siksi on erittäin tärkeää ostaa hiukset tunnetuilta tavaramerkeiltä, joiden laatu on koettu hyväksi. Tärkeintä on käyttää vain tervettä tukkaa ja käsitellä sitä mahdollisimman hellävaraisesti hiustenpidennyksiä valmistettaessa. Monissa yrityksissä esiintyy puutteita rajallisten resurssien ja heikkojen tietojen vuoksi. Viime vuosina useat johtavat kiinalaiset yritykset ovat alkaneet ostaa hiuksia Intiasta, Euroopasta ja Brasiliasta voidakseen tarjota entistä parempaa laatua.

EUROOPPA
Eurooppalainen hius on harvinaista, mutta se sopii erinomaisesti pohjoismaalaisille. Hiukset sekoittuvat luontevasti omiin hiuksiisi ja tulos on luonnollinen. Tämä hius tulee useimmiten Etelä- tai Itä-Euroopan maista. Eurooppalainen hius on kalliimpaa koska se on harvinaista ja harvoilla hiustenluovuttajilla on hyvä hiuslaatu. Useimmat ovat käsitelleet hiuksiaan, jolloin ne ovat jo vahingoittuneet eivätkä siis sovi hiustenpidennyksiin. Poze hair extensions tarjoaa Premium hiuksia, joiden eurooppalaiseen laatuun voi luottaa.

SYNTEETTISET HIUKSET
Voit olla melko varma siitä, että synteettisten hiusten laatu on usein sama. Synteettistä materiaalia on monentyyppistä, joista paras vaihtoehto on Synthetic Fiber. Synteetti on hyvä valinta halutessasi edulliseen hintaan pitkät hiukset, joiden kiilto kestää kauan.

REMY-TUKKA
Remy -käsitteestä on tullut eräänlainen monien yritysten käyttämä laatuleima. Remy tarkoittaa, että kaikki hiukset ovat oikein päin, toisin sanoen hiusten latvat ovat alaspäin. Näin syntyy vähemmän kitkaa hiuksia harjattaessa. Suomukerrosten ollessa samansuuntaiset takkuisuutta aiheuttava kitka vähenee. Remy -hiukset siis takkuilevat vähemmän, mutta niiden hiuslaatu ei välttämättä ole parempi.

KÄSITTELYPROSESSI
Suurissa säkeissä tai koreissa saapuvat hiukset lajitellaan pituuksien ja laatujen mukaan ja ne puhdistetaan sitten suurissa puhdistuskylvyissä. Tämä prosessin vaihe on hyvin tärkeä ja se vaatii oikeita hygieniatuotteita ja -varusteita. Puhdistuskylvyn jälkeen hiukset laitetaan valkaisukylpyyn, joka vaalentaa hiukset. Seuraavaksi ne värjätään tekstiiliväreillä suurissa säiliöissä. Lopuksi hiukset käsitellään hoitavilla tuotteilla ja sovitetaan markkinoilla nykyisin käytettyihin erilaisiin pidennysmenetelmiin.

PIDENNYSMENETELMÄT
Nykyisin hiustenpidennysmenetelmiä on paljon ja uusia tulee kaiken aikaa. Suosituimpia ovat Clip & Go pidennykset, jotka voi kiinnittää ja poistaa itse, sekä sinettipidennykset, joka on pysyvä hiustenpidennysmenetelmä. Lisäksi on teippipidennyksiä, hiusnauhoja ja Micro Ring -pidennyksiä. Kaikki menetelmät sopivat hyvin eri tarpeisiin ja hiuslaatuihin.

POZE HAIREXTENSIONS
Poze on tavaramerkki, joka takaa laadun. Tänne kerätään vain parhaimmat hiukset eri puolilta Aasiaa ja myös Euroopasta ja ne käsitellään sen jälkeen hyvin hellävaraisella ja erittäin kehittyneellä tekniikalla nykyaikaisissa laboratorioissa. Tarkan prosessin aikana hiukset käyvät läpi monta hoitavaa kuuria, jotka vahvistavat hiuksia ja säilyttävät niiden suojaavan ulkokerroksen, eli suomukerroksen. Monissa muissa tehtaissa käytetään aggressiivisia käsittelyprosesseja, jotka saavat suomukerroksen häviämään. Tuloksena ovat hauraat ja kuivat hiustenpidennykset, joiden käyttöaika jää lyhyeksi.

Lue tästä eri hiuslaaduistamme.