Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteystiedot / Palautus ja valitukset

Palautus ja valitukset

 
Kuinka menettelen jos joudun palauttamaan tai vaihtamaan tavaran?
 
1. Ennen palautusta lähetä aina ensin meili osoitteeseen info@pozehair.se. Kerro tarkoin asia ja ilmoita tilausnumerosi, josta tulee myös palautusnumero. Lähetä sen jälkeen palautus osoitteeseen:
 
Poze International AB
Morabergsvägen 9B, Lokal 13
152 42 Södertälje
 
2. Maksun palautus ja oston mitätöinti tapahtuu kun olemme saaneet tavaran takaisin. Muista että sinä vastaat siitä että tavara tulee meille hyväkuntoisena.
 
3. Jos haluat vaihtaa tavaran ilmoita meille mihin haluat sen vaihtaa. Mahdolliset maksuerot oikaistaan sen mukaan. Uusi tavarasi lähetetään niin pian kuin olemme saaneet palatuksesi. Vaihdettaessa asiakas maksaa palautuskustannuksen. Pozehair lähettää sen jälkeen uuden tavaran ilman mitään lisäkustannuksia.
 
Tärkeää!
Emme maksa takaisin käytettyjä irtohiuksia ja kosmetiikkatuotteita. Palautettaessa tuotteen pitää olla käyttämätön ja pakkauksen avaamaton. Muuten emme hyväksy palautusta, vaan tavara lähetetään takaisin teille.
 
Irtohiukset on helppo ottaa ulos paketti ja pitää omaa tukkaa vasten verratakseen sopvatko ne. Palautettavien hiusten pitää olla pakkauksessa samalla tavoin kuin ne on toimitettu. Älä siis ota pois hiuksia pakkauspohjasta johon ne on kiinnitetty. Sellaisia palautuksia EI hyväksytä.
 
 

Valitus

Täällä sinä yrittäjänä, oppilaana tai kouluna voit luoda asiakastilin, jolla saat alennuksia ja muita etuja. Tuotevalikoimamme on laaja, ja voimme tarjota aina sopivia tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Sinä asiakkaana voit valita, mikä sopii parhaiten juuri sinulle ja sinun asiakkaillesi.  

Kun olet saanut jälleenmyyjä/yrittäjästatuksen, kirjaudu sisään yritysasiakkaana, hinnat näkyvät silloin alennettuina ja niihin sisältyy arvonlisävero. Saat yritysasiakkaana aina apua asiantuntevalta tuotetueltamme, jolla on alan huippuosaamista. Alennustasoa voidaan myöhemmin muuttaa ostomääristäsi riippuen. 
 
 

Täytä lomake

 

Palvelupyynnön aihe 

 

Toivottu toimenpide*

 

Artikkeleita ja määrää

Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
Artikkelinumero
Määrä
 
 

Muita tietoja

Tilausnumero*
Laskujen numerot
Yritykset
Nimi
E-mail*
Kuvaa tapauksesi*
 
*pakollisia tietoja
 
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.