Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteystiedot / Vastauksia & Kysymyksiä

Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia irtohiuksista

Mitä tuotteita voin käyttää hiustenpidennyksissäni?

Suosittelemme, että käytät Poze-hiustenhoitotuotteita irtohiuksiisi, koska ne ovat erityisesti suunniteltu kaikenlaisille hiustenpidennyksille ja pitkille hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Tuotteidemme avulla voimme varmistaa, että kaikki niiden sisältämät ainesosat ovat yhteensopivia irtohiusten kanssa, eivätkä millään tavalla vaurioita tai heikennä niitä. Me emme voi taata, että muut markkinoilla olevat tuotteet ovat yhteensopivia irtohiusten kanssa, tai etteivät ne sisältäisi ainesosia, jotka voivat reagoida irtohiusten kanssa ja heikentää irtohiusten laatua ja käyttöikää.
 

Kuinka kauan mikrorenkain tai keratiinilisäkkein tehty pidennys kestää? Ne kestävät kahdesta neljään kuukauteen riippuen omasta tukastasi ja hiustenpidennyksen hoidosta. Normaalisti keratiinipidennykset kestävät noin kolme kuukautta.
 
Kuluttaako hiustenpidennys omaa tukkaani? Kaikki hiustenpidennykset kuluttavat enemmän tai vähemmän. Olemalla varovainen ja tarkka hoidossa voi minimoida kulutuksen. Tärkeää on myös kiinnittää pidennykset oikealla tavalla.
 
Mikä hiustenpidennysmenetelmä on hellävaraisin? Keratiinipidennykset ovat miellyttävin ja hellävaraisin menetelmä pysyvään hiustenpidennykseen. Jos haluat pitkät hiukset erityisiin tilaisuuksiin suosittelemme Clip & Go klipsipidennyksiä, jotka voit itse kiinnittää ja irrottaa milloin haluat.
 
Kuinka pitkä on 20”? Yksi tuuma 1” (inch) vastaa 2,54 senttimetriä.
Esim. 20”on 50 cm pitkä ja 24” noin 60 cm.

 
Kuinka paljon tukkaa kuluu hiustenpidennykseen? Pakkauksessa on noin 110 grammaa ja se riittää hyvin normaalin paksuiseen tukkaan. Jos tukkasi on hyvin paksutarvitset 2 pakettia. Jos aiot tehdä täyspidennyksen keratiinilisäkkein tarvitset noin 100-150 osiota riippuen toivotusta tuloksesta ja oman tukkasi paksuudesta. Normaaliin tukkaan suositellaan noin 100 osiota.
 
Kuinka leveä on trenssi? Trenssi on noin 1,2 metrin levyinen.
 
Mitä tarkoittaa Remy tukka? Remy tarkoittaa itohiusta, jossa kaikki hiukset ovat oikeinpäin. Kaikki hiusten latvat ovat siis samansuuntaisia, jolloin takkuisuus vähenee.
 
Mikä ero on intialaisella ja aasialaisella tukalla? Aasialainen tukka on usein kovempaa kuin intialainen tukka, mutta itse laatu riippuu siitä miten tervettä tukka on alun alkaen sekä hiustenpidennysten valmistuksessa käytetystä käsittelyprosessista ja aineista. On siis erittäin tärkeää, että tehtaat käyttävät oikeita menetelmiä, kemikaaleja, oikeaa tekniikkaa ja niin edelleen. Tämä edellyttää moderneja koneita, varusteita ja tietoja.
 
Voiko aitoja irtohiuksia suoristaa ja kihartaa? Luonnollisesti voi, mutta aivan kuin omat hiuksesi ne kuluvat nopeammin jos teet sen usein. Sama koskee föönausta. Käytä aina lämpösuojattuja tuotteita.
 
Voiko aitoja irtohiuksia värjätä? Emme suosittele irtohiusten värjäystä tai muuta kemiallista käsittelyä, koska niitä on jo käsitelty kovasti. Kaikki värjäys ja kemiallinen rasitus tapahtuu omalla vastuulla. Värjää sen sijaan ensin oma tukkasi ja tilaa sen jälkeen irtohiukset, jotka sopivat uuteen väriisi.
 
Kuinka tiedän minkä värin tilaisin? Aina on syytä laskea että todellinen väri poikkeaa hiukan tietokoneen näyttöpäätössä näkyvästä väristä. Meillä on kaksi vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua.
 
Vaihtoehto 1. Lähetä sähköpostissa itsestäsi kuva, jossa oma tukanvärisi näkyy selvästi. Osoitteemme on info@pozehair.se
 
Vaihtoehto 2. Tilaa tai lainaa kotiin värirenkaamme, jossa näkyvät kaikki vivahteet

 
 
Miksi ostamani väri on erilainen kuin kotisivullanne näkyvä väri? Ota huomioon että kaikissa näytöissä ja kameroissa on hiukan erilainen hajonta ja terävyys ja siksi väri voi olla hiukan erilainen. Joissain tapauksissa sinun on laskettava että värissä voi olla pieni ero.
 
Kuinka pitkä oman tukan tulee olla ennen kuin tekee pidennyksen? Saadaksesi kauniin tuloksen sinulla pitää olla vähintään 15 sentin pituiset hiukset ja mielellään jonkin verran ohennettu tukka, jotta irtohiukset sekoittuisivat siihen kauniisti ja näyttäisivät luonnollisilta. Muista leikata latvat saadaksesi pois terävät ja kompaktit linjat, jotka muuten näkyvät.
 
Monet yritykset myyvät irtohiuksia, miksi valitsisin teidät? Meillä on hiuksia ja tarvikkeita, jotka vastaavat jokaisen toivomuksia ja kukkaroa. Myymme ainoastaan Pozen irtohiuksia. Pozen omissa tehtaissa käytetään modernia tekniikkaa ja pätevyys on korkeatasoista. Poze takaa tuotteilleen korkean laadun. Me lupaamme sinulle turvallisen ja varman sähköpostikaupan. 
 
Mitä merkitsee esimerkiksi 10B/8B? 10B/8B on hiuslisäke, jonka värit ovat 10B ja 8B. Värinumerosta ilmenee vaaleusaste ja värisävyn numero. Väri 8B on siis vaaleanruskea. (Mitä korkeampi numero, sitä vaaleampi väri.)
 
Mihin lämpötilaan lämpörauta on säädettävä? Suosittelemme korkeinta lämpötilaa, jotta vaha sulaisi kunnolla. Anna pihtien lämmetä noin 5 minuuttia ennen kuin alat käyttää niitä.
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.