0 Ostoskorin

Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia irtohiuksista

Mitä tuotteita voin käyttää hiustenpidennyksissäni?
Suosittelemme, että käytät Poze-hiustenhoitotuotteita irtohiuksiisi, koska ne ovat erityisesti suunniteltu kaikenlaisille hiustenpidennyksille ja pitkille hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Tuotteidemme avulla voimme varmistaa, että kaikki niiden sisältämät ainesosat ovat yhteensopivia irtohiusten kanssa, eivätkä millään tavalla vaurioita tai heikennä niitä. Me emme voi taata, että muut markkinoilla olevat tuotteet ovat yhteensopivia irtohiusten kanssa, tai etteivät ne sisältäisi ainesosia, jotka voivat reagoida irtohiusten kanssa ja heikentää irtohiusten laatua ja käyttöikää.

Kuinka kauan mikrorenkain tai keratiinilisäkkein tehty pidennys kestää? Ne kestävät kahdesta neljään kuukauteen riippuen omasta tukastasi ja hiustenpidennyksen hoidosta. Normaalisti keratiinipidennykset kestävät noin kolme kuukautta.

Kuluttaako hiustenpidennys omaa tukkaani? Kaikki hiustenpidennykset kuluttavat enemmän tai vähemmän. Olemalla varovainen ja tarkka hoidossa voi minimoida kulutuksen. Tärkeää on myös kiinnittää pidennykset oikealla tavalla.

Mikä hiustenpidennysmenetelmä on hellävaraisin? Keratiinipidennykset ovat miellyttävin ja hellävaraisin menetelmä pysyvään hiustenpidennykseen. Jos haluat pitkät hiukset erityisiin tilaisuuksiin suosittelemme Clip & Go klipsipidennyksiä, jotka voit itse kiinnittää ja irrottaa milloin haluat.

Kuinka pitkä on 20”? Yksi tuuma 1” (inch) vastaa 2,54 senttimetriä. Esim. 20”on 50 cm pitkä ja 24” noin 60 cm.

Kuinka paljon tukkaa kuluu hiustenpidennykseen? Pakkauksessa on noin 110 grammaa ja se riittää hyvin normaalin paksuiseen tukkaan. Jos tukkasi on hyvin paksutarvitset 2 pakettia. Jos aiot tehdä täyspidennyksen keratiinilisäkkein tarvitset noin 100-150 osiota riippuen toivotusta tuloksesta ja oman tukkasi paksuudesta. Normaaliin tukkaan suositellaan noin 100 osiota.

Kuinka leveä on trenssi? Trenssi on noin 1,2 metrin levyinen.

Mitä tarkoittaa Remy tukka? Remy tarkoittaa itohiusta, jossa kaikki hiukset ovat oikeinpäin. Kaikki hiusten latvat ovat siis samansuuntaisia, jolloin takkuisuus vähenee.

Mikä ero on intialaisella ja aasialaisella tukalla? Aasialainen tukka on usein kovempaa kuin intialainen tukka, mutta itse laatu riippuu siitä miten tervettä tukka on alun alkaen sekä hiustenpidennysten valmistuksessa käytetystä käsittelyprosessista ja aineista. On siis erittäin tärkeää, että tehtaat käyttävät oikeita menetelmiä, kemikaaleja, oikeaa tekniikkaa ja niin edelleen. Tämä edellyttää moderneja koneita, varusteita ja tietoja.

Voiko aitoja irtohiuksia suoristaa ja kihartaa? Luonnollisesti voi, mutta aivan kuin omat hiuksesi ne kuluvat nopeammin jos teet sen usein. Sama koskee föönausta. Käytä aina lämpösuojattuja tuotteita.

Voiko aitoja irtohiuksia värjätä? Emme suosittele irtohiusten värjäystä tai muuta kemiallista käsittelyä, koska niitä on jo käsitelty kovasti. Kaikki värjäys ja kemiallinen rasitus tapahtuu omalla vastuulla. Värjää sen sijaan ensin oma tukkasi ja tilaa sen jälkeen irtohiukset, jotka sopivat uuteen väriisi.

Kuinka tiedän minkä värin tilaisin? Aina on syytä laskea että todellinen väri poikkeaa hiukan tietokoneen näyttöpäätössä näkyvästä väristä. Meillä on kaksi vaihtoehtoa, jotka auttavat sinua.

Vaihtoehto 1. Lähetä sähköpostissa itsestäsi kuva, jossa oma tukanvärisi näkyy selvästi. Osoitteemme on info@pozehair.se

Vaihtoehto 2. Tilaa tai lainaa kotiin värirenkaamme, jossa näkyvät kaikki vivahteet

Miksi ostamani väri on erilainen kuin kotisivullanne näkyvä väri? Ota huomioon että kaikissa näytöissä ja kameroissa on hiukan erilainen hajonta ja terävyys ja siksi väri voi olla hiukan erilainen. Joissain tapauksissa sinun on laskettava että värissä voi olla pieni ero.

Kuinka pitkä oman tukan tulee olla ennen kuin tekee pidennyksen? Saadaksesi kauniin tuloksen sinulla pitää olla vähintään 15 sentin pituiset hiukset ja mielellään jonkin verran ohennettu tukka, jotta irtohiukset sekoittuisivat siihen kauniisti ja näyttäisivät luonnollisilta. Muista leikata latvat saadaksesi pois terävät ja kompaktit linjat, jotka muuten näkyvät.

Monet yritykset myyvät irtohiuksia, miksi valitsisin teidät? Meillä on hiuksia ja tarvikkeita, jotka vastaavat jokaisen toivomuksia ja kukkaroa. Myymme ainoastaan Pozen irtohiuksia. Pozen omissa tehtaissa käytetään modernia tekniikkaa ja pätevyys on korkeatasoista. Poze takaa tuotteilleen korkean laadun. Me lupaamme sinulle turvallisen ja varman sähköpostikaupan.

Mitä merkitsee esimerkiksi 10B/8B? 10B/8B on hiuslisäke, jonka värit ovat 10B ja 8B. Värinumerosta ilmenee vaaleusaste ja värisävyn numero. Väri 8B on siis vaaleanruskea. (Mitä korkeampi numero, sitä vaaleampi väri.)

Mihin lämpötilaan lämpörauta on säädettävä? Suosittelemme korkeinta lämpötilaa, jotta vaha sulaisi kunnolla. Anna pihtien lämmetä noin 5 minuuttia ennen kuin alat käyttää niitä.