Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Tiedotus / Koulutus

WELCOME TO THE EXTENSIONS ACADEMY!

Tarjoamme sinulle täydellisen hiustenpidennyskoulutuksen, jossa voit oppia markkinoiden parhaimmat ja suosituimmat menetelmät, kuten sinettipidennykset, teippipidennykset, micro ring ja clip on -pidennykset. Jos aiot alkaa tehdä pidennyksiä työssäsi on tärkeää, että saat oikean ja perusteellisen koulutuksen, jonka ansiosta voit lähitulevaisuudessa alkaa tehdä ammattimaisia hiustenpidennyksiä. Kokeneet esitelmöitsijät johtavat Pozen koulutuksia ja he opettavat kurssilaisiamme koko maassa. Osallistumalla kursseihimme voit olla varma siitä, että saat oppia markkinoiden ehdottomasti parhaimmat ja nykyaikaisimmat menetelmät.
 

 

KUINKA PITKÄ KOULUTUS ON?

Tarjoamme kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

 

Koulutus kestää kaksi päivää ja opetus kattaa kaiken teoreettisen tiedon hiustenpidennyksistä sekä käytännön harjoittelua seuraavilla menetelmillä: sinettipidennykset, teippipidennykset sekä micro ring -pidennykset.

 

MITÄ KURSSILLA SAA OPPIA?

Koulutus rakentuu teorian ja käytännön opetuksesta sekä harjoittelusta nukella. Käymme läpi kaiken: historiikin, käsittelyprosessin, markkinahinnat/talouden, markkinointistrategian ja niin edelleen.

 

MITÄ KOULUTUKSEEN KUULUU?

Aloituspaketti, joka sisältää lämpöpihdit, harjoitushiukset, klipsejä, suojalevyn, piikkikamman, sormisuojan sekä koulutusmateriaalia ja diplomin.

 

MILLÄ PAIKKAKUNNILLA TÄMÄN KOULUTUKSEN VOI SAADA?

Pidämme koulutuksia ensisijaisesti moderneissa tiloissamme Tukholmassa ja Södertäljessä. Jos teitä on suurempi ryhmä, jotka haluatte koulutusta, voimme myös tulla teidän luoksenne toivomallenne paikkakunnalle.

 

Ole ystävällinen ja ilmoittaudu tässä, niin otamme yhteyden varataksemme kurssipäivän ja voidaksemme lähettää lisätietoja.

 
 
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.