Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK

7BK Light Copper Brown

Ljus koppar brun färg som passar dig med koppriga och varma bruna färger. Helt suverän att blanda med andra bruna färg för att skapa ett vackert spel och skiftningar i håret. Extra populär under höst och vinter.
 
Poze Fashion Braid - Boho Chic Light Copper Brown 7BK
PZHB-1027
Poze Fashion Braid - Boho Chic Light Copper Brown 7BK
Täydellinen hiusnauha, joka antaa sinulle trendikkään lookin...
Poze Fashion Braid - Romantic Twist Light Copper Brown 7BK
PZHB-1048
Poze Fashion Braid - Romantic Twist Light Copper Brown 7BK
Täydellinen hiusnauha, joka antaa sinulle trendikkään lookin...
Poze Standard Magic Tip Pidennykset Light Copper Brown 7BK - 50cm
PZMT-7BK
Poze Standard Magic Tip Pidennykset Light Copper Brown 7BK - 50cm
Poze eurooppalaisilla hiuslisäkkeillä saat pidemmät ja tuuhe...
Poze Standard Sinettipidennykset Light Copper Brown 7BK - 50cm
PZKS50-0105
Poze Standard Sinettipidennykset Light Copper Brown 7BK - 50cm
Poze Standard Keratin (sinettipidennykset) on kokoelma sinul...
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.