Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK

7R Intense Red

Detta är vår absolut rödaste nyans med intensitet och djup. En riktigt läcker färg som du kan blanda med andra färger för att skapa riktigt fina effekter.
 
Poze Standard Magic Tip Pidennykset Intense Red 7R - 50cm
PZMT-7R
Poze Standard Magic Tip Pidennykset Intense Red 7R - 50cm
Poze eurooppalaisilla hiuslisäkkeillä saat pidemmät ja tuuhe...
Poze Standard Sinettipidennykset Intense Red 7R - 50cm
PZK50-0105
Poze Standard Sinettipidennykset Intense Red 7R - 50cm
Poze Standard Keratin (sinettipidennykset) on kokoelma sinul...
Poze Standard Teippipidennykset - 52g Intense Red 7R - 50cm
PZTP-0108
Poze Standard Teippipidennykset - 52g Intense Red 7R - 50cm
Koskaan ei ole ollut yhtä helppoa saada pidemmät ja tuuheamm...
Poze Standard Clip & Go Pidennykset - 125g Intense Red 7R - 50cm
PZC50-0053
Poze Standard Clip & Go Pidennykset - 125g Intense Red 7R - 50cm
Koskaan ei ole ollut yhtä helppoa saada pidemmät ja tuuheamm...
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.