Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
LUXURY HAIR CARE / Luxury Hair Care - Treatment / Masque / Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
  • Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml
 

Poze Repair & Rebuild Masque - 200ml

Tuotenumero: PZHCRM-003
 
Poze Repair Masque on täyteläinen ja ylellinen tehohoito, jonka korjaava koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja ja kasviproteiinia eikä lainkaan silikoneja. Pehmentää, uudistaa ja korjaa kemiallisesti käsiteltyjä, kuivia ja vaurioituneita hiuksia.
 
Kehitetty hoitamaan myös kaikenlaisia aitoja hiustenpidennyksiä.
 

 
Kaikki tuotteemme ovat värin säilyttäviä ja sisältävät lämpösuojan.  

 
29,90 €
 
Määrä
Löytyy varastosta
Fast shipping
Nopeat toimitukset
 
 
Poze Repair Masque on täyteläinen ja ylellinen tehohoito, jonka korjaava koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja ja kasviproteiinia eikä lainkaan silikoneja. Pehmentää, uudistaa ja korjaa kemiallisesti käsiteltyjä, kuivia ja vaurioituneita hiuksia.
 
Kehitetty hoitamaan myös kaikenlaisia aitoja hiustenpidennyksiä.
 

 
Kaikki tuotteemme ovat värin säilyttäviä ja sisältävät lämpösuojan.  

Tuotteen kuvaus

 

Käyttö: Levitä tehohoito vasta pestyihin hiuksiin ja anna vaikuttaa kolmen minuutin ajan. Voit tehostaa hoitoa levittämällä reilusti tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaamalla ne. Anna tehohoidon vaikuttaa 5–10 minuutin ajan, jotta se pääsee tunkeutumaan hiuksiin ja ravitsemaan niitä. Huuhtele ja viimeistele hoito Poze Repair Conditioner -hoitoaineella. Käytä kerran viikossa, kunnes hiukset tuntuvat paremmilta. Sen jälkeen voit harventaa käsittelyjä kahteen kertaan kuukaudessa. Jos sinulla on hiustenpidennykset, vältä tehohoidon tai muiden rasvaisten tuotteiden käyttöä kiinnityskohdissa.

 

Takuu: Voidaksemme taata hiustenpidennystuotteidemme laadun ja sulkea pois tavalliset hiuslisäkkeiden laatua heikentävät tekijät suosittelemme vahvasti, että käytät hiuslisäkkeidesi hoitoon ainoastaan Poze Hair Care -tuotteita. Emme voi mitenkään varmistaa, etteivät muut hiustuotteet sisällä ainesosia, jotka voivat vaikuttaa hiustenpidennyksiin tai heikentää niitä.  

 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.