0 Ostoskorin
Create list
Add to shopping list
 • My favorites
 • {{ list.name }}

Nyt voit helposti ja sujuvasti vaihtaa hiustyyliä leikkaamatta hiuksiasi. Meidän Clip-on rajoilla antaa trendikkään ulkonäön sekunneissa. Poze Fiber Synthetic Clip-on  erittäin  luonnollisen tuntuisia ja huippukorkealaatuisia.

Clip On Fringe

Article no.: PZCF-0000

Nyt voit helposti ja sujuvasti vaihtaa hiustyyliä leikkaamatta hiuksiasi. Meidän Clip-on rajoilla antaa trendikkään ulkonäön sekunneissa. Poze Fiber Synthetic Clip-on  erittäin  luonnollisen tuntuisia ja huippukorkealaatuisia.

Näytä lisää värejä
10,51 €
{{ price }}
 • Kuvaus

  Kuvaus

  Käyttö: Tuperaa otsahiuksesi ja suihkuta hiuslakkaa. Kiinnitä sitten Clip-on otsatukka kiinnittämällä se tuperattuun osaan klipseillä. Oikein helppoa ja kätevää!
 • Kvalitet & Hoito

  Kvalitet

  POZE SYNTHETIC FIBRE

  Pozen synteettinen kuitu on valmistettu ensiluokkaisesta materiaalista luonnollisen tuloksen ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Olemme kehittäneet valikoimaamme muodikkaita tuotteita voidaksemme tarjota ajattomia kampauksia, joissa on volyymia, pituutta ja väritehosteita. Kuitu tarjoaa paljon mahdollisuuksia käyttökelpoisia ja hinnaltaan edullisia hiustuotteita haluaville.

   

   

  Muista, että synteettistä tukkaa ei voi muotoilla eikä värjätä!

  Hoito

  Synteettisen tukan hoito

   

  1. Sinun on ehdottomasti otettava pois synteettinen tukka mennessäsi nukkumaan tai treenaamaan. Se säästää tukan laatua ja saat paremman unen kun nukut ilman synteettisiä hiuksia.

   

  2. Älä pese hiuksia muulloin kun se on tarpeen. Jos irtohiukset tuntuvat likaisilta riittää usein kun antaa niiden tuulettua yön ajan. Älä käytä styling-tuotteita irtohiuksiin. Suihkuta niitä vain omiin hiuksiisi.

   

  3. Ennen kuin peset hiukset haalealla vedellä sinun pitää varovasti harjata hiukset selviksi ja selvittää kaikki hiustakut. Käytä mietoa shampoota ja hiero varovasti. Ei pyöröliikkeitä, jotka sotkevat tukkaa. Käytä selvittävää balsamia ja harjaa samalla hiukset.

   

  4. Kuivatessasi tukan ravistele se kunnolla ja purista vesi pois pyyheliinalla, minkä jälkeen annat tukan kuivua itsekseen jotta se kuluisi mahdollisimman vähän. Muista ettet hankaa hiuksia pyyheliinalla, vaan ainoastaan puristat kaiken veden pois.

   

  5. Tukan kuivuttua harjaa se varovasti, mielellään sianharjaksisella harjalla tai kampaa harvalla kammalla.

   

  6. Nämä hiukset on valmistettu Synthetic Fiberistä, joka kestää lämpöä 150-180 asteeseen. Emme suosittele lämpövälineiden käyttöä synteettisessä tukassa. Emme vastaa tukasta, joka on mennyt pilalle kun se on suoristettu tai stylattu kuumalla.

   

  7. Synteettistä tukkaa ei voi värjätä, raidoittaa eikä sävyttää ja se on arka lämmölle ja styling-tuotteille. Laatu voi huonontua käytössä