Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteistyö / Stars & Friends / Elin Jaconelli

Elin Jaconelli

Elin Jaconelli asuu Helsingborgissa ja hän on muoti- ja kauneusbloggaaja. Hänella on ansioluettelossaan kampaajan koulutus ja siksi hän asettaa suuret vaatimukset hiuslisäkkeilleen. Poze on hänelle itsestäänselvä valinta. Elinin blogissa voi seurata hänen arkeaan. Muoti, kauneus ja outfitit ovat tärkeimmät, mutta Elinin kertomuksissa on aina suuri annos huumoria ja persoonallisuutta.

 

Poze Clip & Go Äkta Löshår Caramello - 12A / 10V

Olin ollut mustatukkainen useita vuosia kun päätin tulla vaaleaksi. Istuttuani useita tunteja kampaajantuolissa olin vihdoinkin saanut unelmieni vaalean sävyn, mutta valitettavasti hiusteni laadun kustannuksella. Hiusten vaalentaminen kuluttaa tukkaa ja sekä hiusteni pituus että paksuus vahingoittuivat. Pozen Clip & Go settini Caramello 12A/10V vivahteessa antaa minulle pitkän ja tuuhean tukan nolla-ajassa ja jotta saisin oikeat prinsessan hiukset käytän 60 sentin pituista settiä. 

Favourites

Poze Clip & Go 12A/10V
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.