Poze Micro Ring mikrorengaspidennykset - Pozehair.fi
 
 
 

Micro Ring mikrorengaspidennykset - Käänteentekevät hiustenpidennykset

 

Jos mieluimmin pidennät tukkaasi Micro Ring pidennyksillä olemme ylpeitä voidessamme esitellä parannetun menetelmämme, jossa on käytetty pitkälle kehitettyä ja modernia tekniikkaa, jonka ansiosta saat miellyttävät, hellävaraiset ja kestävät mikrorengaspidennykset. Micro Ring pidennyksillä on monta etua. Niissä ei tarvita lämpöä eikä kemikaaleja; niitä on helppo käyttää uudelleen ja tulet rakastamaan luonnollista tulosta. Micro Ring pidennykset kiinnität kiehkura kiehkuralta maagisilla tai klassillisilla micro ringeillä. Tuotteemme on valmistettu ensiluokkaisista aineista ja voimme tarjota ainutlaatuisia ratkaisuja vastataksemme markkinoiden erilaisiin tarpeisiin. Pozen micro ring mikrorengaspidennykset -versiossa on silikonikiinnitys, jolloin rengas saa paremman otteen ja kiinnitykset ovat pehmeämpiä ja tasaisempia ja kestävät kauemman.

Lue lisää ohjeistamme niin saat vihjeitä ja neuvoja miten tehdä. Voit myös ottaa yhteyden asiakaspalveluumme saadaksesi asiantuntevaa apua.

Koskaan aikaisemmin ei ole ollut niin helppoa saada pitkät ja tuuheat hiukset. Tilaa Micro Ring mikrorengaspidennykset jo tänään!

 
Valitse MICRO RING alla: 
 • Poze Standard Magic Tip Pidennykset
  Saatavana useita värejä

  34,90€
   
 • Poze Premium Magic Tip Pidennykset
  Saatavana useita värejä

  54,90€