Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
 

MICRO RING

Jos mieluimmin pidennät tukkaasi Micro Ring pidennyksillä olemme ylpeitä voidessamme esitellä parannetun menetelmämme, jossa on käytetty pitkälle kehitettyä ja modernia tekniikkaa, jonka ansiosta saat miellyttävät, hellävaraiset ja kestävät mikrorengaspidennykset. Micro Ring pidennyksillä on monta etua. Niissä ei tarvita lämpöä eikä kemikaaleja; niitä on helppo käyttää uudelleen ja tulet rakastamaan luonnollista tulosta. Micro Ring pidennykset kiinnität kiehkura kiehkuralta maagisilla tai klassillisilla micro ringeillä. Tuotteemme on valmistettu ensiluokkaisista aineista ja voimme tarjota ainutlaatuisia ratkaisuja vastataksemme markkinoiden erilaisiin tarpeisiin. Pozen micro ring mikrorengaspidennykset -versiossa on silikonikiinnitys, jolloin rengas saa paremman otteen ja kiinnitykset ovat pehmeämpiä ja tasaisempia ja kestävät kauemman.

Lue lisää ohjeistamme niin saat vihjeitä ja neuvoja miten tehdä. Voit myös ottaa yhteyden asiakaspalveluumme saadaksesi asiantuntevaa apua.

Koskaan aikaisemmin ei ole ollut niin helppoa saada pitkät ja tuuheat hiukset. Tilaa Micro Ring mikrorengaspidennykset jo tänään!
 
Poze Premium Magic Tip Pidennykset
005-006
Poze Premium Magic Tip Pidennykset
Pidemmän ja tuuheamman tukan saat Poze eurooppalaisilla hius...
Poze Standard Magic Tip Pidennykset
0004-0004
Poze Standard Magic Tip Pidennykset
Poze eurooppalaisilla hiuslisäkkeillä saat pidemmät ja tuuhe...
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.