Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Hiukset opas / Ohjeet / Clip & Go Pidennykset

Clip & Go - Voit kiinnittää hiukset alle viidessä minuutissa.

 

Yhdessä Clip & Go setissä on seitsemän erilevyistä osaa, jotta ne sopisivat pään muotoon. Pitkä ja ylellinen tukka alle aikayksikön. Yksinkertaista ja nopeaa!

Customized Clip & Go

Suositellaan jota saisit täydellisesti sovitetun Clip & Go Extensions hiustenpidennyssetin, joka sopii juuri sinulle. 
Tee oma settisi, jossa on vähemmän paloja kuin valmiissa setissä. Se tuntuu joustavammalta, mukavammalta ja on nopeampi kiinnittää. Seuraa ohjeitamme, jotka näyttävät miten se tehdään. 
1. Mittaa kuinka leveitä paloja tulet käyttämään. Leikkaa trenssi omien mittojesi mukaan. Leikkaa aina kaksi yhtä leveää palaa, jotka ommellaan yhteen jotta saisit kaksinkertaisen kerroksen. Käytä sytytintä jolla poltat reunoilta roikkuvat nauhat. 
2.Ota kaksi yhtä leveää palaa ja sovita ne yhteen. Ompele yhteen nämä palat vahvalla hiustenvärisellä langalla. 
3. Ompele paloihin kiinni klipsejä. Käytä joka palaan 2-6 klipsiä saadaksesi aikaan tukevan kiinnityksen. 
Tee kapeampi pala, joka on alempana niskassa ja leveämpi joka ulottuu sivuille saakka. Muista käyttää tarpeeksi paljon klipsejä leveämpiin paloihin.
Lykkyä tykö!
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.