Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Hiukset opas / Ohjeet / Poze Hisnauhat Pidennykset

Poze Hisnauhat Pidennykset!

Pozen trenssi hiustenpidennys antaa sinulle useita mahdollisuuksia irtohiustesi kiinnitykseen.

• Hiustenpidennys liimalla.
• Hiustenpidennys klipseillä.
• Hiustenpidennys keratiinilla.
•Hiustenpidennys mikro-renkailla.
•Hiustenpidennys palmikkoon.

Liimaa trenssi tukkaan

Kestävyys riippuu hoidosta ja tuotteen käytöstä. Normaalisti 3-4 viikkoa.

Suosittelemme että käytät kiinnitykseen Liquid Gold liimaa ja poistamiseen Liquid Gold remover -poistoainetta.

1.  Jaa tukka sektioihin. Aloita niskasta. Leikkaa trenssipala, joka sopii pään leveyteen.
2.  Levitä liimaa trenssiin ja omaan tukkaasi siihen kohtaan mihin aiot kiinnittää trenssin.

HUOM! Älä laita liimaa hiuspohjaan.

3.  Paina trenssin liimakohta omaan tukkaasi siihen kohtaan johon olet levittänyt liiman. Paina lujasti ja kauan. Voit tehostaa kiinnitystä käyttämällä fööniä tai matalalämpöistä suoristinrautaa. Paina suoristinraudalla kiinnityskohtaa.
4. Kun ensimmäinen rivi on liimattu valitse uusi sektio ja toista sama menetelmä. Tärkeää on ettet liimaa trenssejä korvia korkeammalle, sillä muuten trenssinpalat voivat näkyä tukassa.

Onnea matkaan

 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.