Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Hiukset opas / Ohjeet / Poze Magic Tip Extensions

Poze Magic Tip - Micro Ring Pidennykset!

Tämä mikrorenkain suoritettu hiustenpidennysmenetelmä kestää 1-2 kuukautta, jos hiukset hoidetaan oikein ja se on helppo uusia siirtämällä pidennyksiä ja renkaita taas
ylöspäin. Täyspidennykseen tarvitsetnoin 75-150 pidennysosiota, magic/micro -renkaita, erityispihdit sekä pidennyskoukun.
 
1. Jaa hiukset sektiohin, vedä suora ja hieno jakaus.  Aloita niskasta 2-3 senttiä hiuspohjasta. 
2. Pujota koukku magic/micro -renkaaseen, ongi kiehkura omaa tukkaasi ja lukitse  koukku minkä jälkeen vedät tukan renkaan läpi. Laita sitten Magic Tip tai stickhair -osio koukkuun ja purista kiinni erityispihdillä. Jotta voisit avata mikrorenkaan ja ottaa hiukset pois puristat vastakkaiseen suuntaan avataksesi renkaan.
3. Sijoita hiustenpidennyksiä koko riviin. Älä koskaan kiinnitä niitä lähelle hiuspohjaa, koska silloin pidennykset voivat näkyä. Sopiva väli on 1-2 senttiä hiuspohjasta.
4. Kun koko rivi on tehty otat uuden sektion noin 1-2 senttiä edellisen yläpuolelta ja toistat saman menetelmän. Rivien määrä riippuu tukan paksuudesta. Mitä paksumpi tukka sitä enemmän pidennyksiä ja sitä enemmän rivejä. 2-3 riviä on sopiva määrä ohueeseen ja normaaliin tukkaan, 4-5 riviä paksumpaan tukkaan.
Huom! Ole varovainen harjatessasi tukkaa, jossa on pidennyksiä. Paina samalla kiinnikettä jottet repäisisi tai kiskoisi pidennyksiä irti. Noudata tarkoin hoito-ohjeita.
Onnea matkaan!

 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.