0 Ostoskorin

Poze Magic Tip - Micro Ring Pidennykset!

Tämä mikrorenkain suoritettu hiustenpidennysmenetelmä kestää 1-2 kuukautta, jos hiukset hoidetaan oikein ja se on helppo uusia siirtämällä pidennyksiä ja renkaita taas
ylöspäin. Täyspidennykseen tarvitsetnoin 75-150 pidennysosiota, magic/micro -renkaita, erityispihdit sekä pidennyskoukun.

1. Jaa hiukset sektiohin, vedä suora ja hieno jakaus. Aloita niskasta 2-3 senttiä hiuspohjasta.

2. Pujota koukku magic/micro -renkaaseen, ongi kiehkura omaa tukkaasi ja lukitse koukku minkä jälkeen vedät tukan renkaan läpi. Laita sitten Magic Tip tai stickhair -osio koukkuun ja purista kiinni erityispihdillä. Jotta voisit avata mikrorenkaan ja ottaa hiukset pois puristat vastakkaiseen suuntaan avataksesi renkaan.

3. Sijoita hiustenpidennyksiä koko riviin. Älä koskaan kiinnitä niitä lähelle hiuspohjaa, koska silloin pidennykset voivat näkyä. Sopiva väli on 1-2 senttiä hiuspohjasta.

4. Kun koko rivi on tehty otat uuden sektion noin 1-2 senttiä edellisen yläpuolelta ja toistat saman menetelmän. Rivien määrä riippuu tukan paksuudesta. Mitä paksumpi tukka sitä enemmän pidennyksiä ja sitä enemmän rivejä. 2-3 riviä on sopiva määrä ohueeseen ja normaaliin tukkaan, 4-5 riviä paksumpaan tukkaan.
Huom! Ole varovainen harjatessasi tukkaa, jossa on pidennyksiä. Paina samalla kiinnikettä jottet repäisisi tai kiskoisi pidennyksiä irti. Noudata tarkoin hoito-ohjeita.

Onnea matkaan!