Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
 

Peruukit

Valikoimastamme löydät peruukit jokaiseen tyyliin. Peruukki on täydellinen ratkaisu silloin, kun haluat muuttaa tyyliäsi helposti ja nopeasti. Pozen laadukkailla ja edullisilla peruukeilla voit kätevästi muuttaa koko lookkisi kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi. Kaikki peruukkimme ovat helppoja ja mukavia käyttää.

Pozen korkealaatuiset peruukit sopivat mainiosti juhliin ja muihin hauskoihin tapahtumiin. Upeassa valikoimassamme on paljon erilaisia kauniita laatuperuukkeja, joilla loihdit upean Hollywood-tyylin sekunneissa.

Tilaa peruukki Pozelta jo tänään, lupaamme nopean toimituksen!

 
 
Poze Peruukki Eleganz
PZW-005
Poze Peruukki Eleganz
Poze Fashion Peruukki Poze...
Poze Peruukki Elizabeth
PZW-011
Poze Peruukki Elizabeth
Poze Fashion Peruukki ...
Poze Peruukki Superstar
PZW-013
Poze Peruukki Superstar
Poze Fashion Peruukki ...
Poze Peruukki Tyra
PZW-016
Poze Peruukki Tyra
Poze Fashion Peruukki ...
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.