Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteistyö / Stars & Friends / Åsa 'Jellydevote'

Åsa "Jellydevote"

Åsa är en inspirerande tjej som gjort en fantastisk resa där hon bevisar att ingenting är omöjligt. Hon tränar hårt, bloggar och arbetar inom olika event och arrangemang. Med sitt intresse för fitness, kläder och mode är hon en given inspirationskälla för alla med gemensamma intressen. Åsa använder Poze produkter för att få till sitt snygga hår till vardags och till andra festliga tillställningar.

Poze Premium Keratin Extensions  - 8A/10NV med 12NA/10B
Med Poze Clip & Go har jag alltid en snabb lösning som ger mig långt och fylligt hår omgående. Känns väldigt smidigt och bekvämt att kunna ta ur håret när jag vill.

Poze Flip & Go Extensions  - 8A/10NV
Detta är en av mina absoluta favoriter och ett måste för alla tjejer. Flip & Go är helt fantastisk och ger ett resultat jag inte trodde var möjligt på bara några minuter. Den ligger bekvämt utan att belasta det egna håret. Jag använder den när jag vill ha den där extra volymen och kombinerar den tillsammans med mina keratin extensions..

Favourites

Poze Premium Keratin Extensions - 8A/10NV & 12NA/10B
 
Poze Flip & Go Extensions - 8A/10NV
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.