Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteistyö / Stars & Friends / Dani Karlsson

Dani Karlsson

Danilla on ollut blogi useita vuosia ja hän on saanut monta lukijaa blogimaailmassa. Danin blogissa saamme seurata hänen jännittävää elämäänsä. Täällä on arvokkaita vihjeitä terveellisiin elintapoihin oikean ravinnon ja liikunnan avulla. Sinulle joka etsit kauneusvihjeitä ja muoti-inspiraatiota tämä voi olla oikea osoite.

Dani on uransa aikana onnistunut yhdistämään bloggaamisensa kansainvälisten mallitöiden, taiteilijan työn ja paljon muun kanssa. Poze on jo pitkään ollut itsestäänselvä valinta Danin matkustaessa ympäri maailmaa ja hänen työskennellessään gaaloissa ja tapahtumissa.

 

Poze Clip & Go Pidennykset 2B - 50cm
Mahdollisuus vaihdella kampausta ja saada tulos muutamassa minuutissa on maagista ja säästää paljon aikaa. Minulla on aina Clip & Go setti valmiina kun työskentelen mallina tai erilaisten tapahtumien emäntänä eri puolilla maailmaa. Kuvassa olin blondi ja käytin silloin väriä 10B/8B.

Poze Premium Keratin Extensions - 50cm

Minulle hiukset ovat erittäin tärkeät ja pidennyksillä saan todella haluamani tehon ja tuloksen. Kaikkein parasta on että sinettipidennykset näyttävät aivan luonnollisilta ja että voin kihartaa niitä ja saada kauniit ja kestävät kiehkurat. Hiuksilla on suuri vaikutus koko ulkonäköön ja Pozen tuotteiden ansiosta voi saada haluamani lookin.

Favourites

Poze Clip & Go Pidennykset 2B - 50cm
 
Poze Premium Keratin - 50cm
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.