Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK

Dessie

Dessie on tyttö, joka on ollut ajankohtainen Ruotsin huippulistalla blogimaailmassa vuodesta 2008.
Hän on ollut aktiivinen Tukholman seurapiirielämässä ja tunnettu profiili suurkaupungin hienoimmissa kortteleissa.

 

Hänestä on äskettäin tullut pikku Theodorin äiti ja voit lukea siitä hänen blogistaan, mutta luonnollisesti hän kirjoittaa paljon muustakin, kuten laukuista, sisustuksesta ja arkielämästä.

 

Poze Clip & Go 12NA/10B - 60cm 

Itsestäänselvä valinta minulle, joka olen aina ollut spontaani. Minulla on aina yksi setti varalla jos jokin tapahtuma tai meno olisi tulossa. Pozen Clip & Go antaa minulle erittäin tuuheat hiukset, jotka minun on helppo stailata ja muotoilla. 

 

Poze Premium Keratin Extensions - 50cm

Kaikille ei ole helppoa säästää ja saada pitkä ja tuuhea tukka ja siksi käytän usein sinettipidennyksiä. Ne kestävät useita kuukausia ja tuntuvat aivan omilta hiuksilta. Jos ne hoidetaan hyvin ne kuluvat hyvin vähän ja tuntuu ihanalta saada pitkät hiukset istuttuaan muutaman tunnin kampaajalla. Minun värini on Sunkissed Beige, joka on yhdistelmä 2NA:sta, johon on sekoitettu 10B:tä. 

Favourites

Poze Clip & Go 12NA/10B - 60cm
 
Poze Premium Keratin - 50cm
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.