0 Ostoskorin

Felicia Aweklev

Felicia Aveklew är en ung tjej som arbetar som modell och driver sin blogg. Med ett stort intresse för mode och skönhet så har Felicia bra koll på olika produkter och varumärken som finns på marknaden. På hennes blogg kan ni läsa om hennes jobb, karriär, produkter och annat smått och gott.

Poze Clip & Go Äkta Löshår Mocha Brown - 7BN
Tack vare mitt arbete som modell där man ofta är på språng så måste jag säga att jag bara älskar Poze Clip & Go som verkligen är det smidigaste sättet att få långt, fylligt och naturligt resultat på nolltid. Tack vare den mjuka och fina kvalitén så har Poze blivit min favorit och en självklarhet när jag står bakom kameran.

Poze Hair Case
En helt fantastisk produkt som alla tjejer borde ha. Det är ett ständigt problem att förvara sitt löshår på ett smidigt sätt, speceillt om man är på resande fot. Med Hair Case har jag löst det problemet och mitt hår förvaras skonsamt och skyddat vilket gör att håret håller längre. Använder även galgen till att låta håret självtorka efter tvätt samt som hållare när jag lockar löshåret.

Favoriter

Poze Standard Clip & Go Pidennykset - 125g Mocha Brown 7BN - 50cm
Create list
Add to shopping list
  • My favorites
  • {{ list.name }}
PZC50-0011

Poze Standard Clip & Go Pidennykset - 125g Mocha Brown 7BN - 50cm

Saatavilla useissa versioissa
Koskaan ei ole ollut yhtä helppoa saada pidemmät ja tuuheammat hiukset!   Mar...
127,93 €
Buy