Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteistyö / Stars & Friends / Isabel Adrian

Isabel Adrian

Isabel Adrian on nainen, jolla on monta rautaa tulessa. Hän asuu lapsiensa ja miehensä, Swedish House Maffiasta tunnetun Steve Angelon kanssa loisteliaassa Los Angelesissa.

 

Hän on ollut mukana monessa ruotsalaisessa tv-showssa, mm Robinsonissa ja Svenska Hollywoodfruar -ohjelmassa. Äidinroolin lisäksi Isabel on markkinoinut oman vaatekokoelman, koruja ja paljon muuta.

 

Hänen blogissaan voit seurata hänen matkojaan, juhliaan ja tavallisia arkipäiviä Los Angelesissa.

 

Poze Premium Clip & Go Piddenykset - 12NA / 10B

Naisena ja kiireisenä äitinä yritän aina yksinkertaistaa arkeni ja tehdä siitä mahdollisimman tehokkaan. Pozen Clip & Go on ratkaisu, joka on auttanut minua usein. Valitsen aina Premium-hiukset, jotka lyövät laudalta kaikki aikaisemmin kokeilemani ja sulautuvat erinomaisesti luonnolliseen tukkaani. 

 

Poze Detangler Brush 

Suosikkituote, joka on erinomainen kaikille hiustenpidennystä rakastaville. Sopii erittäin hyvin kaikentyyppisiin hiuspidennyksiin sekä luonnollisiin hiuksiisi. Saatavana useita rohkeita värejä ja se on hellävarainen ja hiukset on helppo selvittää. 

Favourites

Poze Premium Clip & Go - 12NA / 10B
 
Poze Detangler Brush
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.