Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
Yhteistyö / Stars & Friends / Isabelle Strömberg

Isabelle Strömberg

Isabelle Strömberg on 20-vuotias norrlantilaistyttö, joka nykyään asuu Tukholmassa. Hän valtasi blogimaailman myrskyisesti erittäin nuorena ja hänestä tuli ikoni monille nuorille tytöille merkityksellisine ja henkilökohtaisine kirjoituksineen sekä muoti- ja kauneusvihjeineen.

 
Poze Clip & Go 12N/8B - 50cm
Pozen Clip & Go antaa minulle aina nopean ratkaisun kun haluan välittömästi pitkän ja tuuhean tukan. Tuntuu hyvin joustavalta ja mukavalta voida ottaa se pois hiuksista silloin kun haluan.

Poze Premium Keratin Extensions - 50cm
On aivan ihanaa voida pitää hiustenpidennyksiä useita kuukausia vaivattomasti. Tämä on lempimenetelmäni, jota käytän välillä vuorotelleen Pozen Clip & Go pidennysten kanssa. Rakastan Pozen Premiumia, joka on uskomattoman pehmeä ja hieno ja sulautuu luonnollisesti omaan tukkaani. Tavallisesti käytän vivahteita Beach Blonde 11V ja välillä Sand Blonde 10B.

Favourites

Poze Clip & Go 12N/8B - 50cm
 
Poze Premium Keratin - 50cm
 
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.