0 Ostoskorin
Create list
Add to shopping list
 • My favorites
 • {{ list.name }}

Poze tarjoaa erittäin laadukasta, fantastista synteettistä irtohiusta. Valittavana on monta herkullista väriä. Poze Sing Clipseillä voi antaa hiuksille väriä tai luoda hienoja tehosteita kohtuuhintaan. Yksinkertaista ja hiuksia säästävää.

 

Poze Single Clips - 4kpl

Article no.: PZSC-0676

Poze tarjoaa erittäin laadukasta, fantastista synteettistä irtohiusta. Valittavana on monta herkullista väriä. Poze Sing Clipseillä voi antaa hiuksille väriä tai luoda hienoja tehosteita kohtuuhintaan. Yksinkertaista ja hiuksia säästävää.

 

Näytä lisää värejä
4,33 €
{{ price }}
 • Kuvaus

  Kuvaus

  • Muoto & Mitta: Pituus 50cm. Yhdessä paketissa on neljä noin 4,5 sentin levyistä hiustenpidennystä. Jokaiseen niistä on ommeltu kiinni klipsejä ja ne ovat valmiita kiinnitettäväksi.

   

  Poze Easy Clip Technologytekee tukan pidentämisen tai tuhentamisen yksinkertaiseksi ja joustavaksi. Kiinnität hiukset milloin haluat ja mukana seuraavien kätevien klipsien avulla kiinnityksestä tulee hyvin mukava ja tukeva. Poze kehittää omia klipsejään, jotka on vahvistettu metallilla ja kumireunalla mikä antaa hyvän otteen. Vain muutama napsaus ja unelmhiuksesi ovat paikallaan.

   

  Teet näin: Jaa niskasta suora osio omasta tukastasi, tupeeraa se ja suihkuta lakkaa. Sen jälkeen otat Single Clip hiustenpidennyksen ja kiinnität sen tupeerattuun kohtaan. Toista sama menetelmä kunnes olet tyytyväinen. Stylaa sitten tukkasi omien toivomustesi ja tarpeittesi mukaan.

   

 • Kvalitet & Hoito

  Kvalitet

  POZE SYNTHETIC FIBRE

  Pozen synteettinen kuitu on valmistettu ensiluokkaisesta materiaalista luonnollisen tuloksen ja pitkän käyttöiän takaamiseksi. Olemme kehittäneet valikoimaamme muodikkaita tuotteita voidaksemme tarjota ajattomia kampauksia, joissa on volyymia, pituutta ja väritehosteita. Kuitu tarjoaa paljon mahdollisuuksia käyttökelpoisia ja hinnaltaan edullisia hiustuotteita haluaville.

   

  Muista, että synteettistä tukkaa ei voi muotoilla eikä värjätä!

  Hoito

  Synteettisen tukan hoito

   

  1. Sinun on ehdottomasti otettava pois synteettinen tukka mennessäsi nukkumaan tai treenaamaan. Se säästää tukan laatua ja saat paremman unen kun nukut ilman synteettisiä hiuksia.

   

  2. Älä pese hiuksia muulloin kun se on tarpeen. Jos irtohiukset tuntuvat likaisilta riittää usein kun antaa niiden tuulettua yön ajan. Älä käytä styling-tuotteita irtohiuksiin. Suihkuta niitä vain omiin hiuksiisi.

   

  3. Ennen kuin peset hiukset haalealla vedellä sinun pitää varovasti harjata hiukset selviksi ja selvittää kaikki hiustakut. Käytä mietoa shampoota ja hiero varovasti. Ei pyöröliikkeitä, jotka sotkevat tukkaa. Käytä selvittävää balsamia ja harjaa samalla hiukset.

   

  4. Kuivatessasi tukan ravistele se kunnolla ja purista vesi pois pyyheliinalla, minkä jälkeen annat tukan kuivua itsekseen jotta se kuluisi mahdollisimman vähän. Muista ettet hankaa hiuksia pyyheliinalla, vaan ainoastaan puristat kaiken veden pois.

   

  5. Tukan kuivuttua harjaa se varovasti, mielellään sianharjaksisella harjalla tai kampaa harvalla kammalla.

   

  6. Nämä hiukset on valmistettu Synthetic Fiberistä, joka kestää lämpöä 150-180 asteeseen. Emme suosittele lämpövälineiden käyttöä synteettisessä tukassa. Emme vastaa tukasta, joka on mennyt pilalle kun se on suoristettu tai stylattu kuumalla.

   

  7. Synteettistä tukkaa ei voi värjätä, raidoittaa eikä sävyttää ja se on arka lämmölle ja styling-tuotteille. Laatu voi huonontua käytössä