Pozehair uses cookies to make your website experience as good as possible. Press OK to accept.
OK
PIDENNYSTARVIKKEET / KAIKKI TARVIKKEET / Sinnettipidennykset / Keratiini Irtosinetit - Transparent
Keratiini Irtosinetit - Transparent
  • Keratiini Irtosinetit - Transparent
 

Keratiini Irtosinetit - Transparent

Tuotenumero: TK10T
 
Keratiini irtosinettejä pidennyksen korjailuun ja uudelleen kiinnitykseen. Pussissa 100 kpl sinettejä.
 
32,90 €
 
Määrä
Löytyy varastosta
Fast shipping
Nopeat toimitukset
 
 
Keratiini irtosinettejä pidennyksen korjailuun ja uudelleen kiinnitykseen. Pussissa 100 kpl sinettejä.

Tuotteen kuvaus

 

• Antal: 100st 

 

Tips! Varje plupp är tillräckligt stor för att dela i två. Fördelen med delning är att du får dubbelt så många refills samt att du får mindre och smidigare fästen som känns och håller bättre.

 

Liittyvä

Sormisuoja - 1kpl
TS30O
Sormisuoja - 1kpl
Extensions työvälineet Tarjoamme ammattimaisia korkealaatuis...
Poistaja Plier
TT37B
Poistaja Plier
Pihdit hiustenpidennysten poistoa varten. Käytä pihtejä yhde...
Pidennyskolvi - Extension Iron #Vaaleanpunainen
TF003R
Pidennyskolvi - Extension Iron #Vaaleanpunainen
Pidennyskolvi sinettipidennysten kiinnitykseen. Tässä mallis...
 

”HIUSLISÄKKEET JA HIUSTENPIDENNYKSET - TERVETULOA NIIDEN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN”

 
Useimmille naisille pitkät ja tuuheat hiukset eivät ole itsestäänselvyys. Olemme päättäneet muuttaa asian. Tule mukaamme jännittävään maailmaan, jossa hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet tekevät mahdottoman mahdolliseksi. Modernien hiustenpidennystuotteidemme avulla voit olla varma siitä, että tulos sekä näyttää että tuntuu maagiselta. Fantastinen tiimimme koostuu kampaajista, tutkijoista ja käsityöläisistä, joiden avulla voimme kehittää aina uusia, kaikki tarpeet ja vaatimukset täyttäviä hiuslisäke- ja hiustenpidennystuotteita. Poze on nykyisin kansainvälinen tavaramerkki, jonka tuotteita käytetään ahkerasti muotiteollisuudessa ja elokuvamaailmassa. Huomioimme tuotekehityksessä aina ympäristön ja painotamme laatua kaikissa tuotantovaiheissa.
 
Tule mukaamme jännittävälle matkalle ja anna meidän inspiroida sinua ajattomilla tyyleillä ja eleganssilla, jotka sinun on helppo luoda Pozen hiustenpidennystuotteilla. Voit myös ottaa yhteyttä tukeemme, jossa työskentelee kokeneita kampaajia, jotka ovat erittäin kiinnostuneita kaikesta hiuslisäkkeisiin ja hiustenpidennyksiin liittyvästä.
 

Poze tarjoaa ainutlaatuisia hiustuotteita, jotka on kehitetty sinua varten!

 
 

HAIR EXTENSIONS & HIUSTENPIDENNYKSET

 
Hair extensions on kansainvälinen yhteisnimitys hiuslisäkkeille ja hiustenpidennyksille ja se käsittää kaikki hiustenpidennystuotteet. Valikoimastamme löydät menestystuotteemme, kuten aidot hiustenpidennyksetsynteettiset hiustlisäkkeetClip & Go / Clip On pidennykset,  Teippipidennykset (Tape Hair Extensions),  Hiusnauhat (Hair Weft), Sinettipidennykset (Keratin Extensions), Flip & Go / Flip In pidennykset, ja Micro ring pidennykset (Magic Tip) sekä kaikki pidennystarvikkeet pidennysten laittamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita voidaksemme tarjota sinulle sellaisen, joka sopii sinun hiuksillesi ja täyttää toiveesi. Pozen Hair Extensions -tuotteita on kaikissa mahdollisissa väreissä, vivahteissa ja pituuksissa ja niiden laatu on kansainvälistä luokkaa. 
 

Tuotteemme ovat auttaneet naisia eri puolilla maailmaa toteuttamaan unelmansa pidemmästä ja tuuheammasta tukasta. Anna meidän auttaa myös sinua.